Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Shangri-La’ egyedi ásványkarkötő, indai achát, gránát és rubin ásványból

3.990 Ft

‘Shangri-La’ egyedi ásványkarkötő, indai achát és rubin ásványból – A mitikus, édeni völgyről kapta a nevét ez a karkötő. Benne világos indiai achátot és rubint ötvöztünk, mindkét kőről úgy tartják, hogy stabilizáló hatásúak, mind lelki, mind testi síkon.⁠ A 8 és 6mm-es golyó ásványokat cseh csiszolt üveggyöngyökkel párosítottuk, így a karkötőt fémmentes kivitelben készítettük el. Ez a karkötő egyedi darab, utánrendelése korlátozottan lehetséges!

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

‘Shangri-La’ egyedi ásványkarkötő, indai achát, gránát és rubin ásványból – A mitikus, édeni völgyről kapta a nevét ez a karkötő. Benne világos indiai achátot, gránátot és rubint ötvöztünk, mindkét kőről úgy tartják, hogy stabilizáló hatásúak, mind lelki, mind testi síkon.⁠ A 8 és 6mm-es golyó ásványokat cseh csiszolt üveggyöngyökkel párosítottuk, így a karkötőt fémmentes kivitelben készítettük el. Ez a karkötő egyedi darab, utánrendelése korlátozottan lehetséges!

A felhasznált kövekről:

  • Indiai achát – Többféle színben játszó, úgynevezett indiai achát variáns. Az achát leginkább stabilizáló és erősítő hatásáról ismert. Kiegyensúlyozó, elnyeli a negatív energiákat, segíti az újrakezdést.
  • Rubin – A rubinról úgy tartják, hogy elsősorban a szívre, véredényekre, vérre hat, így ajánlott akár vérszegénység esetén. Szabályozhatja a vérnyomást is, élénkíti a vérkeringést is. Mivel melegítő hatásúnak gondoljuk, így nem véletlenü tartották ősi kultúrákban a Nap és a belső tüzünk kövének.
  • Gránát – A gránát a segítség köve. A kristálygyógyászat praktikái szerint a gránát gyógyhatása a regeneráló energia. Ezért jó hatással van a szívre, májra, tüdőre, immunrendszerre, nemi szervekre. Önbizalmat is ad, hiszen a gyökér csakrához, az életenergiához köthető kő.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos, nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

A ‘Shangri-La’ egyedi ásványkarkötő, indai achát, gránát és rubin ásványból és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+