Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Rubin ásvány gyógyhatása

A rubin leírása

A rubin ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A rubin a legdrágább drágakövek közé tartozik, de csiszolatlan formában elérhető áron beszerezhető. A gyémánt után a legkeményebb ásvány, valójában vulkáni eredetű krómtartalmú korund. Nevét színéről a rubeus latin szóból eredeztetjük. Egyes példányain csillagszerű fényhatás figyelhető meg (ez az úgynevezett “aszterizmus”), ezekből igen szemrevaló marokköveket gömbölyítenek. Legismertebb lelőhelye Mianmar.

Színe: világos rózsaszíntől a sötét bordóig

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Kos, Mérleg, Oroszlán, Skorpió

Rubin ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Rubin ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A rubin hatása

A rubinról úgy tartják, hogy elsősorban a szívre, véredényekre, vérre hat, így ajánlott akár vérszegénység esetén. Szabályozhatja a vérnyomást is, élénkíti a vérkeringést is. Mivel melegítő hatásúnak gondoljuk, így nem véletlenü tartották ősi kultúrákban a Nap és a belső tüzünk kövének. Továbbá a gyökércsakra egyik ásványa a rubin, így a szerelemre, szexualitásra is hatással van, serkentheti az ivarszerveket. A szenvedély és az életöröm kövének is nevezhetjük, amely fokozza a teljesítőképességet is.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a rubin következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: szenvedély, életöröm
  • Lelki hatások: támogatja a bátorságot és az erényességet, serkenti a szexualitást
  • Mentális hatások: fokozza az elkötelezettséget és a teljesítőképességet
  • Testi hatások: csillapítja a lázat, növeli a vérnyomást, élénkíti a keringést, serkenti a mellékvese és a nemi szervek működését

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Rubin ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a rubin ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/rubin/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+