Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Koronavírus tájékoztató

Koronavírus tájékozató

A COVID-19 vírus globális terjedése hónapok óta foglalkoztatja a sajtót és a lakosságot is. Legderűlátóbb hozzáállásunk mellett az AngyalKöveknél sem tudjuk figyelmen kívül hagyni a kialakuló helyzetet. Bizakodunk, hogy legkisebb angyalkáink, idősebb szeretteink és jómagunk is egészségesek maradhatunk a járvány alatt. Ehhez felelős viselkedés szükséges, amelyet igyekszünk magunk is tanúsítani, és másokat is erre buzdítunk.

AMIRE SZÁMÍTUNK a következő időszakban: elképzelhető, hogy egyes ásványainkból készlethiány lesz, s az utánpótlás érkezése sem lesz mindig biztosított. Elképzelhető, hogy egy esetleges karantén előrehaladtával szállítási partnereink átmenetileg felfüggesztik működésüket. Nem tudunk semmit, így csak a legjobbakat remélhetjük.

AMIT MI TEHETÜNK: szállítási partnereink körlevélben tájékoztattak minket a megtett óvintézkedésekről. Mivel az internetes kereskedelem valamint a Foxpost automatás átvétel továbbra is az egyik legbiztonságosabb értékesítési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is, ezért javasoljuk, hogy ha módotokban áll, válasszátok az automatás kiszállítást, hiszen az automaták felületét naponta fertőtlenítik, és az automatákat felkereshetitek olyan időpontban is, amikor várhatóan kevesebb emberrel találkoztok. A GLS depók a futárjaikat kézfertőtlenítővel látják el, valamint a futároknál lévő scannerek fertőtlenítésére szolgáló törlőkendőket vásárolnak. A futáros kiszállítás előreutalás mellett önkéntes karantén alatt is működő átvételi mód, erről kérünk, hogy mindenképp egyeztess a futárral. Javasoljuk, hogy a készpénzes utánvét helyett használjatok kártyát, vagy válasszátok a biztonságos online fizetést a Barion felületén.

AMIT TI TEHETTEK: ha egészen biztosak akartok lenni a vásárolt termék vírusmentességében, bontsátok ki a csomagot, fertőtlenítsétek a rendelt ékszereket, majd alaposan mossatok kezet. Figyelem, az ékszerek tisztítására alkoholos, maró hatású vagy abrazív folyadékokat semmiképp sem javaslunk, csúnyán megmattíthatják, roncsolhatják a kövek vagy a fém alkatrészek felületét. Mivel a vírus más-más anyagból készült felületen eltérő életképességet mutat (pl. kartondobozon 24 óra, rozsdamentes acélon 2-3 nap), így a legegyszerűbb eljárásmód, ha a kibontott ékszert szabad levegőre helyezitek pár napra a viselés előtt (ablakpárkány, erkély, stb). Kiemelkedően fontos, hogy támogassátok a hazai vállalkozásokat az elkövetkező nehezebb időkben, mert közös felelősség, hogy a magyar gazdaságot mennyire fogja megviselni a vírusveszély.

Zárszóként csak annyit: vállaljuk közösen a terheket, a felelősséget! Önmagunkért, egymásért, a világért… Ezért ha lehet, figyeljünk oda egymásra – azzal, hogy elkerüljük a társas érintkezés bizonyos módjait és betartjuk a higiénés szabályokat. Köszönjük a figyelmet, ha fontosnak tartjátok ezt a szemléletet, nyugodtan osszátok meg ismerőseitekkel is.

Köszönettel,

AngyalKovek.hu

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+