Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Fizetési és szállítási információk

Szállítási információk

Ingyenes szállítás

Belföldre 15.000 forint feletti rendelés esetén ingyenesen szállítunk!

 

Fizetési módok

A termék mellett olvasható ár a bruttó (áfával növelt) eladási ár (illetve az összesítő listán a termék egységára), forintban kifejezve. Ezek nem tartalmazzák a szállítás költségeit, ezekről a Szállítási feltételek menüpontban olvashatsz bővebben. A vásárlás végösszege minden esetben a vásárolt termék(ek) és a szállítási költség összege.

A termékre és a kézbesítési díjra vonatkozó ajánlati kötöttség (árgarancia) csak a termék megrendelését követően lép hatályba és a megrendelt termék kikézbesítéséig tart.

A vásárlás végösszegének kiegyenlítése történhet:

  • előre banki utalással: átutalással, bankszámlánkra Raiffeisen bankfiókban történő készpénzes befizetéssel.
  • bankkártyás fizetéssel (Visa, Mastercard bankkártya segítségével) vagy a Paylike biztonságos rendszerén keresztül.
  • utánvéttel a GLS futárszolgálatnál (a futároknál legtöbbször készpénzzel és kártyával is megoldott a fizetés) – sajnos az utánvét lehetőség a megszaporodó visszaélések miatt átmenetileg szünetel!

A banki átutalás adatai:

Név: Gyulavári Emese e.v.
Számlaszám: 12011234-00216256-00100001
Bank neve: Raiffeisen

Utalás, készpénz befizetés, bankkártyás fizetés választása esetén a vételár teljes összegének számlánkra történő beérkezését követően állítjuk össze és indítjuk útnak a megjelölt címre a csomagod.

Kérjük, hogy a beazonosíthatóság érdekében a közlemény rovatba írd be a neved és a megrendelés számát!

 

 

Szállítási feltételek

Belföldi szállítás

Mindenkor a megrendelés során felajánlott szállítási mód választható a szerződött szolgáltatónk által biztosított árhoz igazodva (jeleneg: Magyar Posta által 2024.01.01-én, a GLS által 2024.03.01-én, a Foxpost által 2023.02.01-án életbe léptetett aktuális árak).

A szállítás/átvétel módjai:

  • Átutalás előre/bankkártyás fizetés, postai ajánlott levélküldeményként, 2-10 munkanapos szállítási határidő: 945 Ft átalánydíj 50 gr-ig  (boríték/kis doboz levélküldeményként), súlyarányosan 50 gr fölött
  • Átutalás előre/bankkártyás fizetés, GLS futáros házhoz szállítás, 2-4 munkanapos szállítási határidő: 2400 Ft mérettől függetlenül
  • Átutalás előre/bankkártyás fizetés, Foxpost csomagautomatába szállítás, 3-6 munkanapos szállítási határidő: 1149 Ft mérettől függetlenül

 

A szállításra megállapított vállalási díjak és feltételek a vásárlás folyamán, még a fizetés előtt egyértelműen megjelennek.

Szállítási határidő

Webshopunkban kizárólag raktáron lévő termékek vásárolhatóak meg, melyeket a lehető leghamarabb, de legkésőbb 2 munkanapon belül (vételár bankszámlánkra történő beérkezését követően) átadunk szállításra szerződött partnerünknek. Utánrendelésre az ajánlati kötöttség nem vonatkozik. Az átlagos szállítási határidő ajánlott küldeményként 2-10 nap, GLS futáros házhozszállítás esetén 2-4 nap, Foxpost csomagautomatába vagy házhoz szállítás esetén 3-6 nap, ez ünnepi időszakokban módosulhat.

Külföldi szállítás

Külföldre kizárólag úgy tudunk szállítani, ha a rendelés és a postaköltség magyar bankon keresztüli átutalással előzetesen kiegyenlítésre kerül. (Amennyiben külföldről rendelnél, kérjük keress minket előzetesen e-mail-ben az info [kukac] angyalkovek.hu címen).

Számlázás

Számlánkat elektronikus úton küldjük a rendelés során megadott emailcímre, így ajándékba is nyugodtan rendelhetsz, a megajándékozott nem fogja a csomagban megtalálni. Figyelj, hogy helyesen add meg az emailcímed! 🙂 2022. 09.01-től kizárólag magánszemélyek számára tudunk számlát kiállítani, cégnévre nem – ezért szíves elnézésed kérjük.

Csomagolás

A kiszállítás során törekszünk a biztonságos, sérülésmentes szállíttatásra. A rendelt termékek méretétől és súlyától függően általában kartondobozban feladva küldjük áruinkat. 2018 januárjától a csomagoláshoz igyekszünk a nehezen szétválogatható buborékos borítékok helyett papír alapú megoldásokat választani, hogy könnyebben újrahasznosítható legyen. Amennyiben lehetőséged van rá, kérjük környezetvédelmi megfontolásból gyűjtsd szelektíven csomagolóanyagainkat! Ékszereink jelenleg ezekben a környezetbarát postázó dobozokban érkeznek:

Környezetbarát termékcsomagolás

Környezetbarát termékcsomagolásunk

FIGYELEM! A járványveszély miatt némi módosítást eszközöltünk a szállítási feltételeinkben. A részletes tájékoztató itt elérhető: koronavírus tájékoztató.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+