+3670 353 7530 info@angyalkovek.hu

Fizetési és szállítási információk

Szállítási információk

Ingyenes szállítás

Belföldre 12.000 forint feletti rendelés esetén ingyenesen szállítunk!

 

Fizetési módok

A termék mellett olvasható ár a bruttó (áfával növelt) eladási ár (illetve az összesítő listán a termék egységára), forintban kifejezve. Ezek nem tartalmazzák a szállítás költségeit, ezekről a Szállítási feltételek menüpontban olvashatsz bővebben. A vásárlás végösszege minden esetben a vásárolt termék(ek) és a szállítási költség összege. Csomagolási díjat semmilyen esetben sem számítunk fel.

A termékre és a kézbesítési díjra vonatkozó ajánlati kötöttség (árgarancia) csak a termék megrendelését követően lép hatályba és a megrendelt termék kikézbesítéséig tart.

A vásárlás végösszegének kiegyenlítése történhet:

 • előre banki utalással: átutalással, bankszámlánkra CIB bankfiókban történő készpénzes befizetéssel.
 • bankkártyás fizetéssel (Visa, Mastercard, American Express bankkártya segítségével) vagy Barion egyenlegről a Barion biztonságos rendszerén keresztül.
 • utánvéttel, bizonyos szállítási módok választása esetén.

A banki átutalás adatai:

Név: Debreceni Oszkár e.v.
Számlaszám: 10702332-70832686-51100005
Bank neve: CIB

Utalás, készpénz befizetés, bankkártyás fizetés választása esetén a vételár teljes összegének számlánkra történő beérkezését követően állítjuk össze és indítjuk útnak a megjelölt címre a csomagod.

Kérjük, hogy a beazonosíthatóság érdekében a közlemény rovatba írd be a neved és a megrendelés számát!

 

 

Szállítási feltételek

Belföldi szállítás

Mindenkor a megrendelés során felajánlott szállítási mód választható a szerződött szolgáltatónk által biztosított árhoz igazodva (jeleneg: Magyar Posta által 2019.02.01-én ill. Foxpost által 2019.10.08-án életbe léptetett aktuális árak).

A szállítás/átvétel módjai:

 • Átutalás előre/bankkártyás fizetés, elsőbbségi ajánlott postakész küldeményként, 1-5 munkanapos szállítási határidő: 890 Ft átalánydíj  (boríték/kis doboz levélküldeményként), 1990 Ft átalánydíj (nagy doboz csomagküldeményként)
 • Átutalás előre/bankkártyás fizetés, Foxpost futáros házhoz szállítás, 2-4 munkanapos szállítási határidő: 1690 Ft mérettől függetlenül
 • Átutalás előre/bankkártyás fizetés, Foxpost csomagautomatába szállítás: 790 Ft, Xs/S-es csomag
 • Utánvétes fizetés, Foxpost futáros házhoz szállítás, 2-4 munkanapos szállítási határidő: 1890 Ft mérettől függetlenül
 • Utánvétes fizetés, Foxpost csomagautomatába szállítás: 990 Ft, Xs/S-es csomag

A szállításra megállapított vállalási díjak és feltételek a vásárlás folyamán, még a fizetés előtt egyértelműen megjelennek.

Szállítási határidő

Webshopunkban kizárólag raktáron lévő termékek vásárolhatóak meg, melyeket a lehető leghamarabb, de legkésőbb 2 munkanapon belül (vételár bankszámlánkra történő beérkezését követően) átadunk szállításra szerződött partnerünknek. Utánrendelésre az ajánlati kötöttség nem vonatkozik. Az átlagos szállítási határidő ajánlott küldeményként 2-10 nap, futáros házhozszállítás esetén 2-4 nap, ez ünnepi időszakokban módosulhat.

Külföldi szállítás

Külföldre kizárólag úgy tudunk szállítani, ha a rendelés és a postaköltség magyar bankon keresztüli átutalással előzetesen kiegyenlítésre kerül. (Amennyiben külföldről rendelnél, kérjük keress minket előzetesen e-mail-ben az info [kukac] angyalkovek.hu címen). Néhány becsült szállítási díj a környező országokra:

 • Románia: 719 Ft+áfa csomagkuldo.hu átvételi pontra, csak előre utalás mellett
 • Csehország: 869 Ft+áfa csomagkuldo.hu átvételi pontra, csak előre utalás mellett
 • Szlovákia: 819 Ft+áfa csomagkuldo.hu átvételi pontra, csak előre utalás mellett
 • Ausztria: 1639 Ft+áfa csomagkuldo.hu átvételi pontra, csak előre utalás mellett
 • Németország: 1739 Ft+áfa csomagkuldo.hu átvételi pontra, csak előre utalás mellett
 • Lengyelország: 719 Ft+áfa csomagkuldo.hu átvételi pontra, csak előre utalás mellett
 • Egyesült Királyság: kb 7800 Ft

Csomagolás

A kiszállítás során törekszünk a biztonságos, sérülésmentes szállíttatásra. A rendelt termékek méretétől és súlyától függően általában kartondobozban feladva küldjük áruinkat. 2018 januárjától a csomagoláshoz igyekszünk a nehezen szétválogatható buborékos borítékok helyett papír alapú megoldásokat választani, hogy könnyebben újrahasznosítható legyen. Amennyiben lehetőséged van rá, kérjük környezetvédelmi megfontolásból gyűjtsd szelektíven csomagolóanyagainkat! Ékszereink jelenleg ezekben a környezetbarát postázó dobozokban érkeznek:

Környezetbarát termékcsomagolás

Környezetbarát termékcsomagolásunk

Segíthetünk? Üzenj!
 
Segíthetünk?
 
Segíthetünk? Üzenj!
+