Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Gránát ásvány gyógyhatása

A gránát leírása

A gránát ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A gránát nagyon értékes alumínium szigetszilikát, amely csiszolva mutatja meg igazán mélybordó fényét. Kevesen tudják, hogy létezik fekete (melanit), áttetsző (grosszulárit),  zöldes (tsavorit), smaragd árnyalatú (andradit) a már jól ismert piros és bíbor (almandin, rodolit, hesszonit) és vörös (pirop) mellett.

A gránát a segítség köve. A kristálygyógyászat praktikái szerint a gránát gyógyhatása a regeneráló energia. Ezért jó hatással van a szívre, májra, tüdőre, immunrendszerre, nemi szervekre. Önbizalmat is ad, hiszen a gyökér csakrához, az életenergiához köthető kő.

Színe: vöröses

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Nyilas, Bak

Tisztítás/feltöltés: tűz (vörös) föld (barna, zöld) elemek

Gránát ásvány fajtái az AngyalKovek.hu oldalon

Gránát ásvány fajtái az AngyalKovek.hu oldalon

A gránát változatainak hatása

Judy Hall Kristálybiblia című könyvében a gránát változatainak gyógyhatásáról ír:

“Almandin: Fokozottan regeneráló hatású gyógyító kő, erőt és kitartást biztosít. Támogat abban, hogy mindig kellő időt biztosítsunk önmagunk számára; mély szeretetet hoz, hozzásegít az igazsággal és a magasabb rendű énünkkel való azonosuláshoz. Segíti a vas felszívódását a belekben. Serkenti a szemet, jó hatással van a májra és a hasnyálmirigyre.

Grosszulár: Hasznos kő a kihívások és peres ügyek ideje alatt. Megtanít a teljes ellazulásra, az áramlattal való együtt haladásra; valamint szolgálatra és együttműködésre ösztönöz. Növeli a termékenységet, és elősegíti az A-vitamin felszívódását. Kitűnő ahatása az ízületi gyulladásra és reumára, erősíti a veséket, jótékonyan hat a nyálkahártyára és a bőrre.

Hesszonit: Önbecsülést ad, megszünteti a bűntudat és a kisebbrendűség érzését. Új kihívások keresését támogaja. Szabályoza a hormontermelődést, mérsékli a terméketlenséget és az impotenciát, gyógyítja a szaglószerveket, s eltünteti a negatív hatásokat, amelyek betegséget okoznak.

Melanit: Erősíti az ellenállást és az őszinteséget támogatja. Felszabadítja a szív- és a torokcsakra blokkjait, lehetővé téve ezzel az igazság kimondását. Erősíti a csontokat, megkönnyíti a szervezet alkalmazkodását a yógyulási folyamatokhoz. Jótékonyan hat a rákra, az infarktusra, a reumára ésaz ízülti gyulladásra.

Spesszartin: Magas szinten rezeg. Felébreszti mások megsegítésének szándékát, erősíti a szívet. Támogatja az elemző folyamatokat és a racionális gondolkodást. Nyugtat és elűzi a rémámokat. Megszünteti a szexuális problémákat, kellő mennyiségű kalciumot biztosít a szrvezet számára.”

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a gránát következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: ellenállóerő
  • Lelki hatások: fokozza az akaraterőt, segít megélni saját szexualitásunkat
  • Mentális hatások: lehetővé teszi saját nézeteink és elképzeléseink érvényesítését nagy ellenállással szemben is
  • Testi hatások: aktívvá tesz, élénkíti a keringést, serkenti a vérképződést és anyagcserét

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Gránát ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi gránát ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/granat/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+