Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Mérettáblázat

Ásványékszerek – mérettáblázat segítség

Nem mersz ékszert rendelni online, hátha nem lesz jó a méret? Szeretnénk segíteni ezen a problémán, ezért készítettünk egy összefoglalót az AngyalKövek ásványékszer webáruház leggyakoribb termékeinek méretéről. Ha bizonytalan vagy rendelés előtt, nézd át az alábbiakat. Ha továbbra is volnának kérdéseid, keress minket bizalommal az info [kukac] angyalkovek.hu címen vagy Messengenger üzenetben az oldal alján.

Gyűrű méretek

Gyűrűinket egyesével válogatjuk, így a legtöbb darabból csak egyetlen példány érhető el a feltüntetett méretben. A gyűrűk mérete amerikai méretezés szerint szerepel az oldalon, de az alábbi táblázatban megtalálható a milliméter pontosságú mért érték is. Kérjük vedd figyelembe, hogy az ujjak kerülete kis mértékben változik túl hideg/meleg időjárás esetén, terhesség, egyes betegségek, hízás/fogyás során.

Gyűrű mérettáblázat

Gyűrű mérettáblázat

 

Karkötő méretek

Legtöbb ásvány karkötőnkből háromfajta méret áll vásárlóink rendelkezésére. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáskor célszerű a csuklót körben szorosan lemérni, majd 0.5-1 cm-t hozzáadni a kapott eredményhez, hogy az ékszer ne hagyjon nyomot a bőrön, ne nyomja azt meg. Az így kapott szabvány méretek:

S – small — 17-18 cm – Fiatalabbaknak, illetve vékony csuklójú hölgyeknek.

M – medium — 18-19 cm – Az átlagos nők illetve tini fiúk esetén használt méret.

L – large — 20-21 cm – Általában ez a méret kell erős csukló ill. férfi ékszerek esetében.

Karkötő mérettáblázat

 

Nyaklánc méretek

Nyakláncaink esetében mindig feltüntetjük a pontos méretet. Ahol jeleztük, ott kb 5 cm hosszú lánchosszabbító is rendelkezésre áll. A különböző stílusú nyakláncok szabvány méreteit ezen az ábrán láthatod:

Nyaklánc mérettáblázat

Nyaklánc mérettáblázat

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+