Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Belső erő’ egyedi ásványkarkötő – andaluzit, bronzit, gránát

3.990 Ft

‘Belső erő’ egyedi ásványkarkötő – andaluzit, bronzit, gránát

Egyedi ásványkarkötő – andaluzit, bronzit, gránát – 6 és 8mm-es bronzit és gránát ásványgolyók mellett nagyobb méretű, ormára csiszolt andaluzit oválisok alkotják ezt az egyedi ásványékszer karkötőt. Az ékszer mérete kb. 19 cm, duplasoros rugalmas gumialapra készült. Az itt felhasznált köveknek erőteljes védelmező, földelő hatást tulajdonítunk, a gyökércsakrát erősítik. Egyedi darab, limitált mennyiségben elérhető!

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

'Belső erő' egyedi ásványkarkötő - andaluzit, bronzit, gránát - 6 és 8mm-es bronzit és gránát ásványgolyók mellett nagyobb méretű, ormára csiszolt andaluzit oválisok alkotják ezt az egyedi ásványékszer karkötőt. Az itt felhasznált köveknek erőteljes védelmező, földelő hatást tulajdonítunk, a gyökércsakrát erősítik.

A felhasznált kövekről:

  • Gránát – A gránát a segítség köve. A kristálygyógyászat praktikái szerint a gránát gyógyhatása a regeneráló energia. Ezért jó hatással van a szívre, májra, tüdőre, immunrendszerre, nemi szervekre. Önbizalmat is ad, hiszen a gyökér csakrához, az életenergiához köthető kő.
  • Bronzit - Idegeket nyugtató kőnek tartjuk, amely belső nyugalmat ad és növeli a tetterőt. Nagyon férfias kő, támogatja a jang energiák egyensúlyba kerülését a testben és a pszichében.
  • Andaluzit - Az andaluzit egy erőteljes védelmet adó kő, régen átok vagy szemmelverés ellen használták. Főként a keresztkőnek, a kiasztolitnak tulajdonítottak védelmező erőt, köszönhetően a kereszt alakú mintázatának. Az andaluzit egyébiránt csillapíthatja a félelmeket, eloszlathatja a negatív energiákat, a viszályokat elsimíthatja.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos, nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

A ‘Belső erő’ egyedi ásványkarkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+