Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Andaluzit ásvány gyógyhatása

Az andaluzit leírása

Az andaluzit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Ez a szilikát gyakran kereszt alakú, átnövéses ikrtörvényekkel rendelkezik. A lenti képen is megcsodálható, négyes összenövésű példányait kiasztolit vagy keresztkő néven is megtalálhatjuk a kereskedők kínálatában. Ezeken szépen látszik a barnás andaluzit és a “keresztet” formázó sötétebb, szürkés pala kőzet. Mangántartalmú viridin változata zöldes színű. Az andaluzit ásvány a kianit és a sillimanit polimorfja (mikoris azonos elemek más szerkezetben kapcsolódnak).

Színe: barnás

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Mérleg, Szűz

Tisztítás/feltöltés: föld elemek

Andaluzit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Andaluzit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Az andaluzit hatása

Az andaluzit egy erőteljes védelmet adó kő, régen átok vagy szemmelverés ellen használták. Főként a keresztkőnek, a kiasztolitnak tulajdonítottak védelmező erőt, köszönhetően a kereszt alakú mintázatának. Az andaluzit egyébiránt csillapíthatja a félelmeket, eloszlathatja a negatív energiákat, a viszályokat elsimíthatja. A hagyományok szerint az andaluzit erősíti identitásunkat, elűzi a bűntudatot. Az andaluzit gyógyhatása tradicionálisan szemproblémák, kalciumhiány, jód-, oxigénhiányos állapotok és vízvisszatartás esetén is alkalmazott. Kiváló erősítő hatású kő, az andaluzit kifejezetten segíti a betegségből lábadozókat, mozgósíthatja azt a belső energiát, amely segíti a beteg legyengült szervezetét. A kristálygyógyászatban a reumatikus fájdalmakra is szokás alkalmazni.

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Andaluzit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az andaluzit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/andaluzit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+