Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Vörös jáspis-ónix férfi karkötő

3.990 Ft

Vörös jáspis-ónix férfi karkötő – 8mm-es tárcsa formára csiszolt vörös jáspis és fekete ónix ásványokat kombináltunk egy férfiaknak szánt karkötőben. Teljesen fémmentes kivitelben készült, duplasoros rugalmas gumialapra.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

Vörös jáspis-ónix férfi karkötő – 8mm-es tárcsa formára csiszolt vörös jáspis és fekete ónix ásványokat kombináltunk egy férfiaknak szánt karkötőben. Teljesen fémmentes kivitelben készült, duplasoros rugalmas gumialapra.

A felhasznált kövekről:

  • Ónix – Már a régi korok emberei is erős talizmánkőnek tartották. Kiegyensúlyozza szervezetünk energiaáramlását, segítséget nyújt stresszes élethelyzetekben.
  • Vörös jáspis: Finoman ösztönöz. Földeli az energiát és kiigazítja az igazságtalan heyzeteket.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos, nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Vörös jáspis-ónix férfi karkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+