Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Yin Yang’ páros karkötő – howlit és ónix

4.300 Ft

‘Yin Yang’ páros karkötő – howlit és ónix ásvánnyal – Ötletes ajándék pároknak Valentin nap alkalmából, évfordulóra, az összetartozás kifejezéséért. Az ősi kínai filozófia (jin és jang), férfi és női princípiumán alapuló ékszer 8mm-es fehr howlit és fekete ónix golyókbó készítettük el. A karkötők erős, duplasoros gumialapra készültek, a női mérete kb. 19 cm, a férfi mérete 20 cm. Egyedi megrendelés esetén más méretet illetve nagyobb mennyiséget is el tudunk készíteni, kérlek érdeklődj a következő emailcímen: info@angyalkovek.hu – A feltüntetett ár két darab termékre vonatkozik!

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

‘Yin Yang’ páros karkötő – howlit és ónix ásvánnyal – Ötletes ajándék pároknak Valentin nap alkalmából, évfordulóra, az összetartozás kifejezéséért. Az ősi kínai filozófia (jin és jang), férfi és női princípiumán alapuló ékszer 8mm-es fehr howlit és fekete ónix golyókbó készítettük e, hematit köztesekkel kiegészítve. A karkötők erős, duplasoros gumialapra készültek, a női mérete kb. 19 cm, a férfi mérete 20 cm. Egyedi megrendelés esetén más méretet illetve nagyobb mennyiséget is el tudunk készíteni, kérlek érdeklődj a következő emailcímen: info@angyalkovek.hu – A feltüntetett ár két darab termékre vonatkozik!

Tudj meg többet az itt felhasznált kövekről:

Howlit ásvány gyógyhatása

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További információk

Tömeg 0.1 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+