Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Pesca’ ásványkarkötő acháttal és hal medállal – 2019 nyár

3.790 Ft

‘Pesca’ ásványkarkötő acháttal és hal medállal – 2019 nyári kollekció, LAGUNA

Valódi különlegesség ez az ásványkarkötő, amelyhez nagy méretű achát golyókat egészítettünk ki érdekes, ezüst színű, hal formájú köztessel és homokszínű üveggyöngyökkel. A karkötő rugalmas, duplasoros gumialapra készült, mérete 19 cm.

Egyedi darab, valódi kézműves termék. Összesen két példányban elérhető, utánrendelés nem lehetséges.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

‘Pesca’ ásványkarkötő acháttal és hal medállal – 2019 nyári kollekció, LAGUNA

Valódi különlegesség ez az ásványkarkötő, amelyhez nagy méretű achát golyókat egészítettünk ki érdekes, ezüst színű, hematit és hal formájú köztessel, valamint homokszínű üveggyöngyökkel. A karkötő rugalmas, duplasoros gumialapra készült, mérete 19 cm.

Egyedi darab, valódi kézműves termék. Összesen két példányban elérhető, utánrendelés nem lehetséges.

 

A felhasznált kövek:

Achát – Kiegyensúlyozó, elnyeli a negatív energiákat, segíti az újrakezdést.  Nyugtató kő, gyógyítja az érzelmi sérüléseket, szívfájdalmat.

 

Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendeléssel vagy az ékszerrel kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást! További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

 

A LAGUNA kollekcióról:

LAGUNA kollekciónkat a tengerparti nyarak ihlették. A hűsítő tenger kékjeit amazonit, iolit, festett jáde és achát segítségével csempésztük ebbe az egyedi ásványékszer válogatásba. A homokos fövenyt és vidám napsugarakat idéző csipkeachát, karneol és narancs aventurin mellett a tajtékos habokat hegyikristály és opalit képviseli. A nyár bohókás, feltűnő ékszereit olyan különlegességekkel egészítettük ki, mint a valódi kagylók, az igazgyöngy, a fazettált hegyikristály és rengeteg ezüst színű charm és bohém hangulatú selyembojt.

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+