Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Őserő’ ásvány ékszerszett

3.790 Ft

‘Őserő’ ásvány ékszerszett  – 8mm-es karneol, gránát, képjáspis és vörös jáspis ásványgolyóból készült ékszerszett, amely fülbevalóból és rugalmas gumira fűzött karkötőből áll. Kiegészítésként csiszolt hematit gyöngyszemeket használtunk. A fülbevaló kb. 6 cm, a karkötő 19 cm hosszú. A karkötő duplasoros rugalmas gumialapra készült, a fülbevaló acél szerelékkel, amelyet kicsúszásgátló gumiharanggal láttunk el. Egyedi darab, utánrendelés korlátozottan lehetséges.

Folyamatosan utánrendelhető termék. Utánrendelés esetén a teljesítési idő 1-3 munkanappal nőhet.

'Őserő' ásvány ékszerszett  – 8mm-es karneol, gránát, képjáspis és vörös jáspis ásványgolyóból készült ékszerszett, amely fülbevalóból és rugalmas gumira fűzött karkötőből áll. Kiegészítésként csiszolt hematit gyöngyszemeket használtunk. A fülbevaló kb. 6 cm, a karkötő 19 cm hosszú. A karkötő duplasoros rugalmas gumialapra készült, a fülbevaló acél szerelékkel, amelyet kicsúszásgátló gumiharanggal láttunk el. Egyedi darab, utánrendelés korlátozottan lehetséges.

A felhasznált kövek:

  • Karneol – Tele van energiával, jótékonyan hat a női szaporítószervekre, idegrendszerre, sebgyógyító hatása is ismert. A szexcsakra egyik fontos alapkristálya.
  • Képjáspis – Erőt ad a hosszan tartó megterhelésekhez, kudarc után támogatja a rendíthetetlen újrakezdést.
  • Gránát – A gránát a segítség köve. A kristálygyógyászat praktikái szerint a gránát gyógyhatása a regeneráló energia. Ezért jó hatással van a szívre, májra, tüdőre, immunrendszerre, nemi szervekre. Önbizalmat is ad, hiszen a gyökér csakrához, az életenergiához köthető kő.
  • Vörös jáspis: Finoman ösztönöz. Földeli az energiát és kiigazítja az igazságtalan heyzeteket.

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+