Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Nuit’ egyedi ásványkarkötő – 2021 nyár

3.490 Ft

‘Nuit’ egyedi ásványkarkötő – 2021 nyár – 2021 nyári kollekció, NUIT

6 ill. 8mm-es ásványgolyókból készült nyári kollekciónk névadó ásványkarkötője. Fekete ónix és kék lápisz közé fűztünk csillogó blaufluss köveket, amelyeket akril tárcsákkal fogtunk közre. Központjába egy ezüst színű, csillagos köztest fűztünk. Egyedi darab, korlátozott mennyiségben elérhető.

Készleten van belőle a jelölt mennyiség, azonnal rendelhető termék.

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

'Nuit' egyedi ásványkarkötő - 2021 nyár – 2021 nyári kollekció, NUIT

6 ill. 8mm-es ásványgolyókból készült nyári kollekciónk névadó ásványkarkötője. Fekete ónix és kék lápisz közé fűztünk csillogó blaufluss köveket, amelyeket akril tárcsákkal fogtunk közre. Központjába egy ezüst színű, csillagos köztest fűztünk. Egyedi darab, korlátozott mennyiségben elérhető.

A felhasznált kövekről:

  • Lápisz lazuli – A torokcsakrához köthetően a torokra és pajzsmirigyre hat leginkább, fejleszti a kommunikációt, önbizalmat ad.
  • Ónix – Már a régi korok emberei is erős talizmánkőnek tartották. Kiegyensúlyozza szervezetünk energiaáramlását, segítséget nyújt stresszes élethelyzetekben.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

A NUIT kollekcióról:

NUIT kollekciónkat a fülledt nyári éjszakák csillaglesei inspirálták, amikor a fénylő égbolt figyelésébe merülhetünk bele. Az égbolton szikrázó csillagok és gyorsan tovatűnő aszteroidák nem csak látványukban, de anyagukban is megjelennek a kollekcióban. Így került a felhasznált köveink közé a Campo del Cielo meteoritdarabok, a meteorbecsapódás után keletkezett moldavit és tektit is. A nem mindennapi AngyalKövek ásványékszer-szortiment más darabjai sötét, hűvös eleganciát képviselnek – például a fekete gyémánt vagy a csiszolt zafír ékszereink. Válogass belőlük, míg lehet – minden darab korlátozott mennyiségben érhető el, így olyan egyediek és megismételhetetlenek, mint a hullócsillagok!

Méretek és utánrendelés:

Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Az Asztrofillit ásvány karkötő mikrostrassz dísszel és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+