Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Lápisz lazuli ásvány gyógyhatása

A lápisz leírása

A lápisz lazuli ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A lazurit vagy lapis, lápisz lazuli, lazúrkő mind ugyanarra az élénk kék vázszilikátra vonatkozik, amelyet régen az uralkodók kövének tartottak. Nevét a perzsa lazward (kék) és a latin lapis (kő) szavakból kapta. Valószínűleg már az ókorban is használták, de a reneszánsz festők tették igen népszerűvé, a korai Madonna-ábrázolásokon ugyanis a lápiszból őrölt festék adta a Szűzanya köpenyének színét.

Színe: kék, arany foltokkal

Lápisz ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Lápisz ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A lápisz hatása

Stresszoldó, immunerősítő. A torokcsakrához köthetően a torokra és pajzsmirigyre hat leginkább, fejleszti a kommunikációt, önbizalmat ad. A harmónia kövének is tartják.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a lápisz következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: igazság
  • Lelki hatások: erősíti az őszinteséget, a méltóságot, a kapcsolatok örömét és a barátságot
  • Mentális hatások: segít kimondani és elfogadni az igazságot
  • Testi hatások: kedvező hatással van a torok, a garat, a hangszalagok, az idegek és az agy bántalmaira, szabályozza a pajzsmirigy működését

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Lápisz lazuli ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi lápisz lazuli ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/lapisz-lazuli/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+