Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Garnierit (zöld holdkő) ásvány karkötő, választható méret

6.890 Ft8.690 Ft

Garnierit (zöld holdkő) ásvány karkötő, választható méret – 6 vagy 8mm-es garnierit, vagyis zöld holdkő ásványgolyókból álló, rugalmas gumira fűzött ásványékszer karkötő. Igazi kuriózum a magyar piacon!

Milyen csillagjegyeknek ajánljuk viselését?

A Bak, Halak, Rák csillagjegy szerencseköve.

Milyen feltételezett hatása van a zöld holdkőnek?

A garnierit magyar nyelvű leírása jelenleg hiányos, hiszen ritkaságszámba megy a hazai piacokon. Hormonháztartás egyensúlyáért tesz és gyermekvárás esetén is hasznos. Álmatlanság ellen, menstruáció esetén, szülés könnyítésére ajánljuk. A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a holdkő következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: intuíció
  • Lelki hatások: elmélyíti az érzéseket, jó a holdkórosság ellen
  • Mentális hatások: nyitottá tesz a sugallatokra
  • Testi hatások: összhangba hozza a hormonális ciklusokat a természetes ritmussal, segít a menstruáció közben, a szülés után és a klimax alatt fellépő panaszokon

Az ékszer választható méretű. >>> Segítség a méret kiválasztásához.

Kiürítés

Leírás

Garnierit (zöld holdkő) ásvány karkötő, választható méret – halványzöldes árnyalatú holdkőváltozat. 6 vagy 8mm-es golyókból álló, rugalmas gumira fűzött ásványékszer karkötőt kínálunk belőle. Igazi kuriózum a hazai piacon!

A Bak, Halak, Rák csillagjegy szerencseköve. Hormonháztartás egyensúlyáért tesz és gyermekvárás esetén is hasznos. Álmatlanság ellen, menstruáció esetén, szülés könnyítésére, kismamáknak ajánljuk. Tudj meg többet az itt felhasznált kövekről: holdkő gyógyhatása

Holdkő ásvány gyógyhatása

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
Választható golyóméretek

6mm, 8mm

Választható csuklóméretek

, ,

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+