Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Holdkő ásvány gyógyhatása

A holdkő leírása

A holdkő ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A holdkő, vagy más néven földpát alapvetően a nőiességgel került azonosításra. Legszebb példányai fehér (úgynevezett szivárványholdkő), bézs és krémszínben pompáznak, kékesen hullámzóan fénylő belsővel. A fekete holdkő (valójában szürke színű) meglehetősen ritka a hazai piacokon, a garnierit nevű zöld holdkő változat pedig egyenesen kuriózumszámba megy.

Színe: barnás, barack, kékes, fehér, zöldes, szürke

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Halak, Rák

Holdkő ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Holdkő ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

A holdkő hatása

A holdkő segíthet hangulatingadozások esetén, oldja az energiablokkokat. Sebgyógyító, bőrt kisimító hatása is ismeretes a krsitályterápiában. Terhesség és szülés esetén is segít. Hat a mirigyekre, főleg a tobozmirigyre és fokozza a nyirokkeringést is. A szakrális csakra köve, erős női energiákat mozgat.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a holdkő következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: intuíció
  • Lelki hatások: elmélyíti az érzéseket, jó a holdkórosság ellen
  • Mentális hatások: nyitottá tesz a sugallatokra
  • Testi hatások: összhangba hozza a hormonális ciklusokat a természetes ritmussal, segít a menstruáció közben, a szülés után és a klimax alatt fellépő panaszokon

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Holdkő ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi holdkő ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/holdko/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+