Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Egyedi levendula ametiszt fülbevaló – 2019 ősz

3.290 Ft

Egyedi levendula ametiszt fülbevaló – 2019 ősz – 2019 őszi kollekció, MYRIAD

A legszebb halvány, úgynevezett levendula ametisztből készült ez a fülbevaló. Rengeteg gömbölyű csiszolású szemet fogtunk egy csokorba, hogy virágfejhez hasonlatos alakot kapjunk. A fülbevaló hossza kb 8 cm, nikkelmentes szerelékkel készült.

Egyedi darab, nem utánrendelhető.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

Egyedi levendula ametiszt fülbevaló – 2019 ősz – 2019 őszi kollekció, MYRIAD

A legszebb halvány, úgynevezett levendula ametisztből készült ez a fülbevaló. Rengeteg gömbölyű csiszolású szemet fogtunk egy csokorba, hogy őszi krizantém virágfejéhez hasonlatos alakot kapjunk. A fülbevaló hossza kb 8 cm, nikkelmentes szerelékkel készült.

Egyedi darab, nem utánrendelhető.

 

A felhasznált kövek:

Ametiszt – Az ametisztet a spiritualitás kövének tartják, amely működésbe hozza a médiumi képességeket. Segíti az immunrendszert, hormonegyensúlyt, belső békét hoz, a nyugalom köveként is ismeretes. Az egyik legfontosabb mesterkristály, amely főleg a koronacsakrára hat.

 

Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendeléssel vagy az ékszerrel kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást! További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

 

A MYRIAD kollekcióról:

Az ősz a betakarítás, a bő termés időszaka. Ezt a bőséget szeretnék megjeleníteni MYRIAD kollekciónkban, ahol a féldrágakövek halmozása már-már túlzásba hajlik. Ezt a “minden jóban dúskálást” olyan kövekkel tettük emlékezetessé, mint a fazettált rubin, a borvörös gránát, a szilvakék kianit, a halványlila levendula ametiszt, az égkék akvamarin, a festett achátok színesen örvénylő forgataga… Ráadásul ezek az árnyalatok mind megidézik az őszi szüret hamvas szilva-, bordós borszőlő- és sötét szederszíneit.

További információk

Tömeg 0,1 g
Méretek 7 × 7 × 2 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+