Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Csiszolt mézopál nyaklánc – 2020 tavasz

2.990 Ft

Csiszolt mézopál nyaklánc – 2020 tavasz – 2020 tavaszi kollekció, NECTAR

Filigrán, de nagyon különleges nyakláncot kínálunk most neked, melynek fókuszában egy levl formára csiszolt mézopál áll. A kő egyediségét a benne lévő sötétebb zárványok, “dendritek” adják.  A nyaklánc hossza a nyak hátuljától mérve kb 23 cm, kb 4 cm hosszú lánchosszabbítóval láttuk el. A kő kb 3 cm-es.

Egyedi darab, korlátozott mennyiségben rendelhető.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

Csiszolt mézopál nyaklánc – 2020 tavasz – 2020 tavaszi kollekció, NECTAR

Filigrán, de nagyon különleges nyakláncot kínálunk most neked, melynek fókuszában egy levél formára csiszolt mézopál áll. A kő egyediségét a benne lévő sötétebb zárványok, “dendritek” adják.  A nyaklánc hossza a nyak hátuljától mérve kb 23 cm, kb 4 cm hosszú lánchosszabbítóval láttuk el. A kő kb 3 cm-es.

Egyedi darab, korlátozott mennyiségben rendelhető.

 

A felhasznált kövek:

Mézopál – Finom rezgésű, érzékeny kő, amely kreativitásra ösztönöz. Fejleszti az önértékelést. Fertőzések ellen is bevethető, növeli az élni akarást. A mézopált kifejezetten a gondolkodást alakító kőnek tartják, amely segít felszámolni az akadályokat és közreműködik az új életmód kialakításában is..

Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendeléssel vagy az ékszerrel kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást! További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

 

A NECTAR kollekcióról:

NECTAR kollekciónkat az ébredő természet ihlette: az első virágkelyheket látogató szorgos méhek, az aranyeső, tulipánok és a nárciszok barátságos sárgája, az egyre erősebb napsugár melege. Egy igazán üde tavaszi összeállítást sikerült megalkotnunk, ahol a sárgás árnyalatokban pompázó kövek kapták a a főszerepet: a hosszú, szürke tél után szó szerint szívet melengető rájuk nézni! Így került kollekciónk fókuszába a citrin, a spinell, a fluorit sárga verziója, a mézopál és a narancsszínű karneol is.

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+