Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Opál ásvány gyógyhatása

Az opál leírása

Az opál ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Valójában megszilárdult kovasavgél az opál, mely szerkezete miatt a fényt bontja – ezt a jelenséget opalizálásnak nevezzük. Több fajtája is ismert, a legkedveltebb talán a rózsaopál, a tűzopál (girasol), tejopál, hialit vagy üvegopál. Virágszerű zárvánnyal, úgynevezett dendritekkel tarkított verziója merlinit néven igen keresett. Opalliosz és opalus néven már az ókori népek körében is értékes ékszerkészítési alapanyag volt.

Színe: változó

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Halak, Nyilas, Rák, Szűz, Vízöntő

Opál ásvány as AnygyalKovek.hu oldalon

Opál ásvány as AnygyalKovek.hu oldalon

Az opál hatása

Elősegíti a boldog álmokat, növeli az intuíciót. Nyugtatólag hat az idegekre, támogatja egymás megértését, az emberek közti kommunikációt. Finom rezgésű, érzékeny kő, amely kreativitásra ösztönöz. Fejleszti az önértékelést. Fertőzések ellen is bevethető, növeli az élni akarást. A merlinit az egyik legerősebb gyógyító, a spiritualitással is kapcsolatban áll, nem véletlenül nevezik ‘csodakőnek’, a sámánok, mágusok kövének.

Judy Hall Kristálybiblia könyvében az alábbi különlegs fajtákat és színeket említi:

“Kék opál: Érzelmi csillapító, amely összehangol a spirituális céljainkkal. A torokcsakrával rezeg egytt; s erősíti a kommunikációt, főleg azt, amelyet az önbizalomhiány gátolt.

Krizopál (kék-zöld opál): Nyitottá tesz az új élményekre. Általában is nyitottságra ösztönöz. Segít, hogy új szemmel nézzük a világot. Hangulatjavító kő.

Tűzopál: Fokozza a személyiség erejét, feléleszti a belső tüzet és védelmez a veszéllyel szemben. A remény szimbóluma, kitűnő a hatása az üzleti tevékenységre is.

Zöld opál: Tisztít és megfiatalít, elősegíti az érzelmi felépüést és hasznára válik a barátságoknak.

Hialit (vízopál): Mélységei erősítik a kapcsolatot a spirituális világokkal. Stabilizálja a hangulatot, összeköti a gyökércsakrát a koronacsakrával, megkönnyíti a meditatív elmélyülést.”

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Opál ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az opál ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/opal/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+