Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Bogyós jáde ásványkarkötő – 2020 tavasz

5.290 Ft

Bogyós jáde ásványkarkötő – 2020 tavasz

Bogyós jáde ásványkarkötő – 2020 tavasz – 2020 tavaszi kollekció, NECTAR

Elegáns, szemet vonzó karékszer aranybarnára festett ásványgolyókkal. A karkötőt aranyszínű, nikkelmentes alapra készítettük, számtalan, 6mm-es ásványgyöngy és csiszolt akrilgyöngy felhasználásával. Delfinkapoccsal záródik. A karkötő mérete kb 19 cm, kb 5 cm hosszú lánchosszabbítóval láttuk el, így gyakorlatilag bármekkora csuklóméretre megfelelő.

Egyedi darab, korlátozott mennyiségben rendelhető.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

Bogyós jáde ásványkarkötő – 2020 tavasz

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

Bogyós jáde ásványkarkötő – 2020 tavasz – 2020 tavaszi kollekció, NECTAR

Elegáns, szemet vonzó karékszer aranybarnára festett ásványgolyókkal. A karkötőt aranyszínű, nikkelmentes alapra készítettük, számtalan, 6mm-es ásványgyöngy és csiszolt akrilgyöngy felhasználásával. Delfinkapoccsal záródik, kb 5 cm hosszú lánchosszabbítóval láttuk el, így gyakorlatilag bármekkora csuklóméretre megfelelő.

A felhasznált kövekről:

Jáde – Méregtelenítő, sebgógyító, és a test mellett a lelket is erősíti. Erős talizmánkő.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

A NECTAR kollekcióról:

NECTAR kollekciónkat az ébredő természet ihlette: az első virágkelyheket látogató szorgos méhek, az aranyeső, tulipánok és a nárciszok barátságos sárgája, az egyre erősebb napsugár melege. Egy igazán üde tavaszi összeállítást sikerült megalkotnunk, ahol a sárgás árnyalatokban pompázó kövek kapták a a főszerepet: a hosszú, szürke tél után szó szerint szívet melengető rájuk nézni! Így került kollekciónk fókuszába a citrin, a spinell, a fluorit sárga verziója, a mézopál és a narancsszínű karneol is.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 20 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+