Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

‘Gazdagság’ szerencsehozó talizmán karkötő

3.790 Ft

‘Gazdagság’ szerencsehozó talizmán karkötő

‘Gazdagság’ szerencsehozó talizmán karkötő – 8mm-es citrin és tigrisszem ásványgolyókból álló, rugalmas gumira fűzött “pénzhozó”,  szerencsehozó talizmánkő ásványékszer karkötő, nikkelmentes, fém medállal. Az ékszer rugalmas gumialapra készült, mérete kb 19 cm. A citrint a gazdagság kövének tartják, amely segíti az előttünk álló utak legjobbikát megtalálni, valamint vonzza a sikert, gyarapodást. A tigrisszem aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat, így tökéletes talizmánt kapunk a kettő kombinálásából.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

'Gazdagság' szerencsehozó talizmán karkötő – 8mm-es citrin és tigrisszem ásványgolyókból álló, rugalmas gumira fűzött "pénzhozó",  szerencsehozó talizmánkő ásványékszer karkötő, nikkelmentes, fém medállal. A citrint a gazdagság kövének tartják, amely segíti az előttünk álló utak legjobbikát megtalálni, valamint vonzza a sikert, gyarapodást. A tigrisszem aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat, így tökéletes talizmánt kapunk a kettő kombinálásából.

A felhasznált kövekről:

  • Tigrisszem - A tigrisszemről úgy hírlik, hogy jól gyógyítja a szembetegségeket, régen rontás, szemmelverés ellen is alkalmazták. Segít koncentrálni, bátorságot ad. A napfonatcsakrával azonosítjuk. Segít a koncentrációban, hogy “tiszta szemmel láthassunk”. Csont- és ízületerősítő, idegi és megfázásos panaszokra is hasznos.
  • Citrin – A tizenkét mesterkristály egyike, erős védelmező kő, auratisztító, regeneráló hatású. A Nap energiáit hordozza. Bőséget hoz birtoklója számára.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos, nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

A ‘Gazdagság’ egyedi ásványkarkötő és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 0,1 g
Méretek 10 × 10 × 2 cm
Választható csuklóméretek

, ,

www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+