Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Angelit-aurakvarc-szodalit ásvány karkötő angyalkával

3.390 Ft

Angelit-aurakvarc-szodalit ásvány karkötő angyalkával

Angelit-aurakvarc-szodalit ásvány karkötő angyalkával – 8mm-es sötétkék szodalit, világoskék angelit és kéken irizáló aurakvarc ásványgolyók és hematit köztesek alkotják ezt a karkötőt, amely ezüst színű angyalka medáljával védelmezi viselőjét. Duplasoros, rugalmas gumira fűztük, az ékszer teljes hossza: kb 19 cm.

Folyamatosan utánrendelhető termék. Utánrendelés esetén a teljesítési idő 1-3 munkanappal nőhet.

Leírás

Angelit-aurakvarc-szodalit ásvány karkötő angyalkával

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

Angelit-aurakvarc-szodalit ásvány karkötő angyalkával – 8mm-es sötétkék szodalit, világoskék angelit és kéken irizáló aurakvarc ásványgolyók és hematit köztesek alkotják ezt a karkötőt, amely ezüst színű angyalka medáljával védelmezi viselőjét. A fém alkatrészek nikkelmentes anyagból készültek.

A felhasznált kövekről:

  • Szodalit – A szodalit ásványt tradicionálisan a torokcsakrához rendeljük, ezért nem meglepő, hogy leginkább a kommunikációra hat. Emellett minden torokkal kapcsolatos bajra gyógyírt jelenthet, torokfájdalmakra, pajzsmirigy problémára is alkalmazzák a kristálygyógyászatban.
  • Aurakvarc – Főként hegyikristályból állítják elő, amelyet az elérni kívánt színtől függően vassal, arannyal, titánnal, platinával, ezüsttel gőzölnek. Auravédő hatás tulajdonítanak neki.
  • Ametiszt – Az ametisztet a spiritualitás kövének tartják. Segíti az immunrendszert, hormonegyensúlyt, belső békét hoz.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos, nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+