Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Szodalit ásvány gyógyhatása

A szodalit leírása

A szodalit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A szodalit egy érdekes, kék színben játszó nátriumtartalmú vázszilikát, amelyet a tizenkét mesterkő egyikének tartanak. Nevét nátriumtartalma angol elnevezése után kapta (sodium). Régóta használják ékszer- és dísztárgy készítésére, de csak 1811-ben írták le önálló ásványként. A lápisz lazuli egyik alkotója.

Színe: kék-fehér

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Halak, Kos, Nyilas, Oroszlán, Szűz

Szodalit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Szodalit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A szodalit hatása

A szodalit ásványt tradicionálisan a torokcsakrához rendeljük, ezért nem meglepő, hogy leginkább a kommunikációra hat. Emellett minden torokkal kapcsolatos bajra gyógyírt jelenthet, torokfájdalmakra, pajzsmirigy problémára is alkalmazzák a kristálygyógyászatban. Sőt, még magas vérnyomásra is ajánlott. Úgy tartják róla, hogy megszünteti a fölösleges bűntudatot, segít felvállalni önnön magunkat.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a szodalit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: az igazság keresése
  • Lelki hatások: megszünteti a fölösleges bűntudatot, segít felvállalni magunkat
  • Mentális hatások: fokozza a tudatosságot, az idealizmust és az igazságra törekvést
  • Testi hatások: segíti a folyadkfelvételt, segít a rekedtségen, a hang elvesztésén, a lázon, a túlsúlyon és a magas vérnyomáson

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Szodalit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi szodalit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/szodalit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+