Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

AngyalKovek.hu

... és neked miről szól az ünnep?
Ajándékötletek karácsonyra

Segítünk az ajándékok kiválasztásában!

A karácsonyi készülődés a legtökéletesebb ajándék kiválasztásával kezdődik… amikor már hónapok óta figyeled az elejtett félmondatokat, hogy az ajándékozott szívének legkedvesebb dolgot választhasd. Segíthetünk neked ebben a folyamatban? Karácsonyi ajándékajánlónkkal szeretnénk megkönnyíteni a dolgod, hogy az ünnep ne a kapkodásról, üzletről üzletre való bolyongásból álljon!

Az Angyalkövek bemutatja:

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

Kinek keresel meglepetést?

Ásványékszer választékunkban a hölgyek mellett a gyerekekre és az urakra is gondoltunk. Nálunk meglepheted anyukádat, testvéredet, a legjobb barátnőd, de ha a munkatársaidnak keresel egy apróságot, akkor is tudunk segíteni! Ráadásul már akár 690 forinttól is választhatsz ékszert készletről.

karácsonyi ékszerajánló

Az angyali szeretet ünnepe
MEgnézem a kollekciót

Idén a legjobb dolgok apró csomagban érkeznek…

Különleges elképzelésed van?

Keress minket saját ötleteddel is!

Nagyon örülünk, ha teljesen egyedi elképzeléssel keresel meg minket! Vedd azonban figyelembe, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban megszaporodnak az ilyen jellegű megrendeléseink, így előfordulhat, hogy a későn érkezőket nem tudjuk elvállalni. Ezért minél hamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi karácsonyi ékszer ajándék ügyében!

www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók ajándék vásárlásához

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Vagy hogy milyen kő illik az adott horoszkóphoz? Keress minket bátran!

Meddig rendelhetsz?

Automatába küldés esetén a december 16-áig, házhozszállítás esetén a december 18-áig leadott rendelések kiszállítását vállaljuk az ünnepek előtt.

+

Nem lett jó a méret?

Díjmentesen újrafűzzük a választott karkötőt, ha méretprobléma estén visszajuttatod hozzánk az ékszert.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+