Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Jáspis ásvány gyógyhatása

A jáspis leírása

A jáspis ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Hihetetlen forma- és színválasztékkal rendelkezik. A térképjáspis és képjáspis izgalmas felületükkel igéznek, a breccsajáspisban, romjáspisban (konglomerátumban) és kígyójáspisban üledékeket, míg a turritellában  megkövesedett csigaházakat, korallokat találunk. A hematittal dúsított vasjáspis (tigrisvas) a közkedvelt vörös jáspishoz hasonlóan agyagvörösben játszik. A dalmatajáspis vidám pöttyei a legborongósabb hétköznapot is feldobják, és a vércukorszintet is szabályozzák.

Színe: változatos

Vörös jáspis az AngyalKovek,hu-n

Vörös jáspis az AngyalKovek,hu-n

A jáspis hatása

A jáspisok elnyelik a negatív energiákat, összehangolják a csakrákat, stresszoldók, türelmet adnak. Az egyes jáspisfajtáknak külön-külön is megvan a maga gyógyhatása. Alapvetően a gyökércsakrához kapcsolódik.

Judy Hall Kristálybiblia című könyvében a színváltozatok következő hatását írja le:

“Kék jáspis: Összekapcsol minket a spirituális világgal. Serkenti a torokcsakrát, stabilizálja az aurát.

Barna jáspis: A földdel ál kapcsolatban, és növeli az ökológiai tudatot. Enner eredményeként stabilitás és egyensúlyt teremt.

Zöld jáspis: Gyógyítja és megszünteti a rendellenességeket és a zaklatottságot. Stimulálja a szívcsakrát.

Bíbor jáspis: Serkenti a koronacsakrát. Felszámolja az ellentmondásokat.

Vörös jáspis: Finoman ösztönöz. Földeli az energiát és kiigazítja az igazságtalan heyzeteket.

Sárga jáspis: Védelmet biztosít a spirituális tevékenység és a fizikai utazás alatt. Tereli a pozitív energiát, hatására fizikaiag jobban érezzük magunkat.

Bazanit (fekete jáspis): Hasznos a kristályjósláshoz. Mély, módoslt tudatállapotba juttat, jövőbelátó álmokat és látomást hoz.

Mukit (ausztrál jáspis): Hasznos egyensúlyt biztosít a belső és külső tapasztalatok között. Erősíti az immunrendszert, gyógyítja a sebeket és tisztítja a vért.”

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Jáspis ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi jáspis ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/jaspis/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+