Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Dalmatajáspis ásvány gyógyhatása

A dalmatajáspis leírása

A dalmatajáspis ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Dalmatakő, dalmatínerkő, porfirit, riebeckit-kalcit… ismerhetjük több néven is, szerencsére a dalmatajáspis egyedi kinézete nem hagy kétséget arról, hogy melyik kőről is van szó… Ez az érdekesen pettyezett jáspis megérdemli, hogy külön bejegyzést szenteljünk neki. Görgess tovább és olvass a feltételezett gyógyhatásairól!

Színe: fekete-fehér

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Szűz, Skorpió, Rák, Bika

Dalmatajáspis ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

Dalmatajáspis ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

A dalmatajáspis hatása

A dalmatajáspis a kristálygyógyászok szerint összehangolja a lelket és testet. Véd és nyugodttá tesz, így mindennapi használatra is nagyon ajánlott. Vércukorszintre gyakorolt hatása is ismeretes. A gazdag forma- és színvilágú jáspisokat egyébként is az ősidők óta használják arra, hogy megvédjenek a “gonosz” erőktől, és szellemektől. Általánosan elfogadott nyugtató és földelő ásványok.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a dalmatajáspis következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: megfontoltság
  • Lelki hatások: erősítő, építő és érzelmileg harmnizáó hatású
  • Mentális hatások: a terveink alapos átgondolására, minden lépés megfontolására ösztönöz, hogy azután határozottan cselekedhessünk
  • Testi hatások: serkenti az idegek működését, gyorsítja a reakciókat

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Dalmatajáspis ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi dalmatajáspis ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/dalmatajaspis/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+