Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Az angelit ásvány gyógyhatása

Az angelit leírása

Az angelit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Angyalkő, anhidrit – így is ismerhetjük az angelit ásványt, amely valójában egy éteri világoskékben ragyogó kalcium-szulfát. Viszonylag kevéssé ismert, pedig igen erős energiákat hordoz.

Színe: világoskék

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Rák, Halak, Skorpió

Tisztítás/feltöltés: víz elemek

Angelit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Angelit ásvány és formái az AngyalKovek.hu oldalon

Az angelit hatása

A New Age tanításai szerint az angelit a tudat egyik köve, amely az angyalokkal való gyógyítást is segíti. Segíthet kapcsolatba lépni az egyetemes tudással. Úgy tartják, hogy kúrálja a fájdalmat, erőt ad. Sőt, egyes források szerint a vízháztartásra, ödémákra is hatással van. Kék színe miatt a torokcsakrához kapcsoljuk, így az alternatív gyógyászat tanításai szerint a kommunikációs blokkokkal kapcsolatban is alkalmazhatjuk. Nyugtatja az elmét, segít önmagunk elfogadásában. Kristályterápia során gyulladások ellen is használatos.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az angelit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: belső erő, állóképesség
  • Lelki hatások: segít kiállni a felfokozott lelki megterheléseket, legyőzni a bizonytalanságot
  • Mentális hatások: megszünteti a tépelődst és a ragaszkodást a fixa ideákhoz
  • Testi hatások: élénkíti a veseműködést, kiegyensúyozza a vízháztartást és segíti az ödémák megszüntetését

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Angelit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az angelit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/angelit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+