Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Picasso jáspis ásványos ékszerszett

3.190 Ft

Picasso jáspis ásványos ékszerszett – 10mm-es, vegyes mintázatú Picasso jáspis és 8mm-es narancs aventurin ásványgolyóból készült ékszerszett, amely fülbevalóból és rugalmas gumira fűzött karkötőből áll. A fülbevaló kb. 6 cm, a karkötő 19 cm hosszú. A karkötő duplasoros rugalmas gumialapra készült, a fülbevaló nikkelmentes szerelékkel, nem visszakapcsolós akasztóval. Egyedi darab, utánrendelés nem lehetséges.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Picasso jáspis ásványos ékszerszett - 10mm-es, vegyes mintázatú Picasso jáspis és 8mm-es narancs aventurin ásványgolyóból készült ékszerszett, amely fülbevalóból és rugalmas gumira fűzött karkötőből áll. A fülbevaló kb. 6 cm, a karkötő 19 cm hosszú. A karkötő duplasoros rugalmas gumialapra készült, a fülbevaló nikkelmentes szerelékkel, nem visszakapcsolós akasztóval. Egyedi darab, utánrendelés nem lehetséges.

További információk

Tömeg 19 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+