Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

“Pajzsmirigy” kristálygyógyászat karkötő

1.590 Ft

“Pajzsmirigy” kristálygyógyászat karkötő

“Pajzsmirigy” kristálygyógyászat karkötő – akvamarin, kalcedon és hegyikristály ásvány szemcsékből álló, rugalmas gumira fűzött ásványékszer karkötő. A kristályterápiás ékszer teljes hossza: kb 19 cm.  Ez az ásványkombináció azoknak ajánlott, akik pajzsmirigyproblémákkal küzdenek. A torokcsakrához kapcsolódó akvamarin és kalcedon kifejezetten a belső elválasztású mirigyekre hat, a hormontermelést is szabályozza, a hegyikristály pedig felerősíti a másik kettő jótékony hatását.

Folyamatosan utánrendelhető termék. Utánrendelés esetén a teljesítési idő 1-3 munkanappal nőhet.

Leírás

“Pajzsmirigy” kristálygyógyászat karkötő

“Pajzsmirigy” kristálygyógyászat karkötő – valódi akvamarin, kalcedon és hegyikristály ásvány szemcsékből álló ásványékszer karkötő. A kristályterápiás ékszer teljes hossza: kb 19 cm, duplasoros rugalmas gumialapra készült. Ha más méretben szeretnéd kérni, keress minket bizalommal az info [kukac] angyalkovek.hu címen vagy Messengenger üzenetben az oldal alján. Ez az ásványkombináció azoknak ajánlott, akik pajzsmirigyproblémákkal küzdenek. Erről itt olvashatsz bővebben: pajzsmirigy probléma ásványai

Milyen ásványokat használtunk a kristálygyógyászat karkötőhöz?

Kalcedon – A levegőt és vizet jelképező kalcedont már az ókor óta használják gyógyászati célokra. Elsősorban a torokcsakrához köthető, stimulálhatja a belső elválasztású mirigyeket, főleg a pajzsmirigyre hathat jótékonyan. Úgy tartják, fokozza a tejelválasztást szoptatásnál és kiegyensúlyozza a hormonrendszert.

Hegyikristály – A hegyikristály az egyik legfontosabb gyógyító ásvány, a mesterkövek egyik legerősebbike. A hegyikristály sokoldalúan használható féldrágakő, amely más ásványok rezgéseit is felerősíti. A kristálygyógyászat tanai szerint nyugtatja az idegeket, erősíti az immunrendszert. Energiával tölti fel az egész szervezetet, mindegyik csakrára jótékonyan hat, tradicionálisan mégis a koronacsakrával hozzák összefüggésbe.

Akvamarin – Roppant erős gyógyhatással bíró, egyébiránt rendkívül szép kő. A torokcsakra egyik legfontosabb stimulálójának tartják: segíthet a pajzsmirigybetegségek esetén, javítja a kommunikációt, enyhítheti a torokfájást, szénanátha tüneteit.

A “Pajzsmirigy” kristálygyógyászat karkötő termékünk kapcsán bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt.

További képeket találhatsz a Facebook oldalunkon is: facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 7 g
Méretek 10 × 10 × 1 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+