Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Herkimer gyémánt nyaklánc – 2021 nyár

9.990 Ft

Herkimer gyémánt nyaklánc – 2021 nyár – 2021 nyári kollekció, NUIT

1-1.5cm-es, apró zárványokkal tarkított, valódi Herkimer gyémánt ásványból készült ez a nem mindennapi nyaklánc. Minden fém alkatrésze nemesacél, így fémallergiások is bátran viselhetik. Egyedi darab, korlátozott mennyiségben elérhető.

Vigyázz, alacsony készletszint!

Egyedi ásványékszerünk leírása:

Herkimer gyémánt nyaklánc - 2021 nyár – 2021 nyári kollekció, NUIT

1-1.5cm-es, apró zárványokkal tarkított, valódi Herkimer gyémánt ásványból készült ez a nem mindennapi nyaklánc. Minden fém alkatrésze nemesacél, így fémallergiások is bátran viselhetik. Egyedi darab, korlátozott mennyiségben elérhető.

A felhasznált kövekről:

  • Herkimer gyémánt - A herkimer gyémánt neve ellenére nem gyémánt, hanem természetes kétvégű kvarc/hegyikristály, amely alakjával és csillogásával emlékeztethet a gyémántra. Rezgései megtisztítanak minden testrészt, és új energiával látják el viselőjét.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

A NUIT kollekcióról:

NUIT kollekciónkat a fülledt nyári éjszakák csillaglesei inspirálták, amikor a fénylő égbolt figyelésébe merülhetünk bele. Az égbolton szikrázó csillagok és gyorsan tovatűnő aszteroidák nem csak látványukban, de anyagukban is megjelennek a kollekcióban. Így került a felhasznált köveink közé a Campo del Cielo meteoritdarabok, a meteorbecsapódás után keletkezett moldavit és tektit is. A nem mindennapi AngyalKövek ásványékszer-szortiment más darabjai sötét, hűvös eleganciát képviselnek – például a fekete gyémánt vagy a csiszolt zafír ékszereink. Válogass belőlük, míg lehet – minden darab korlátozott mennyiségben érhető el, így olyan egyediek és megismételhetetlenek, mint a hullócsillagok!

Méretek és utánrendelés:

Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

A Herkimer gyémánt nyaklánc és egyéb egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 5 × 2 × 1 cm
www.Angyalkovek.hu

Hasznos infók rendelés előtt

w

Szívesen segítünk!

Elakadtál a rendelésben? Nem tudod, mekkora karkötőt kérj? Saját elképzelésed volna? Keress minket emailben vagy az oldal alján felugró ablakban!

Szállítási információk

GLS futárral vagy postai ajánlott küldeményként az ország egész területére szállítjuk termékeinket. Az árakról itt tájékozódhatsz: Szállítási infók

Utánrendelés

Az oldalon aktuális készletinformációk szerepelnek. Utánrendelhető ásvány ékszereink esetén 2-3 munkanap átfutási idővel kell számolnod.

+

Mégsem tetszik?

Az átvételtől számított 14 napon belül  visszajuttathatod hozzánk a megvásárolt ékszert, és visszatérítjük a vételárát.

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+