Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Egyedi ásványkarkötő hópehely medállal – 2018 tél

2.990 Ft

Egyedi ásványkarkötő hópehely medállal– 2018 tél

Egyedi ásványkarkötő hópehely medállal– 2018 téli kollekció, FROST

Tejkvarc, hegyikristály, larvikit rondellák és csiszolt üveg köztesekből fűztük ezt a karkötőt, amely fókuszában egy hópehelymintás, ezüst színű medál áll. A karkötő duplasoros rugalmas gumi alapra készült, mérete kb 19 cm.

Sajnos ez az ékszerünk épp elfogyott. Írj üzenetet, hogy tájékoztathassunk a várható készletfeltöltésről!

Leírás

Egyedi ásványkarkötő hópehely medállal– 2018 tél

Egyedi ásványkarkötőnk leírása:

Egyedi ásványkarkötő hópehely medállal– 2018 téli kollekció, FROST – Tejkvarc, hegyikristály, larvikit rondellák és csiszolt üveg köztesekből fűztük ezt a karkötőt, amely fókuszában egy hópehelymintás, ezüst színű medál áll.

A felhasznált kövekről:

  • Tejkvarc – A hegyikristály ki nem kristályosodott formája. Gyógyhatása teljesen megegyezik a hegyikristályéval, viszont lassabban fejti ki az erejét, ezért ajánlott hosszabb távon viselni.
  • Hegyikristály – Sejtregeneráló, imunerősítő hatású, fokozza az agyi funkciókat, serkenti az idegrendszert és a méregtelenítési folyamatokat, a pajzsmirigyre is hat. A legerősebb mesterkristály.
  • Larvikit – Nyugtató hatással bír, erősíti a szervezet öngyógyító és védekező képességét. Egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

A FROST kollekcióról:

FROST kollekciónkat a tél hideg csillogása ihlette: a nedvesen-szürkén fénylő kopár faágak, a dér kristályainak reggeli csillanása a fűszálakon, a befagyott tavak jeges kéksége. A tél a rövid nappalok, hosszúra nyúlt éjszakák időszaka, ezért olyan árnyalatú ásványokat használtunk, amelyek megidézik ezt a sötétséget: ónixot, obszidiánt, larvikit labradoritot, füstkvarcot; különleges fekete tenyésztett igazgyöngyök mellett. Olyan kövekkel egészítettük ki őket, amelyek kiemelik a tél jeges színeit – kék akvamarint, kianitot és aura kvarcot, átlátszó és roppantott hegyikristályt, fehér tejkvarcot használtunk.

Méretek és utánrendelés:

Az ékszer duplasoros gumialapra készült, így bizonyos fokig rugalmas. Mérete kb. 19 cm, ez az átlagos nők esetén használt méret. Ha ettől eltérő méretet szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! Méretválasztáshoz itt találsz segítséget >>> Segítség a méret kiválasztásához 

Egyedi ásványékszereink a felhasznált kövektől függően korlátozott számban utánrendelhetők. Ha bármilyen kérdésed volna az utánrendelés lehetőségével kapcsolatban, írj az info[kukac]angyalkovek.hu címre vagy használd az oldal alján található Messenger alkalmazást!

A fenti képek tájékoztató jellegűek, az ásványok egyedi jellegéből adódóan apróbb szín- és mintázatbeli különbségek adódhatnak a képernyőn látható és a kézhez kapott darab közt. Facebook oldalunkon további képeket találhatsz az itt bemutatott ékszerekről is:  facebook.com/angyalkovek.hu

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 10 × 10 × 3 cm

Érdekelhetnek még…

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+