Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Tanzanit ásvány gyógyhatása

A tanzanit leírása

A tanzanit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A tanzanitot 1967-ben fedezték fel a Kilimandzsáró lábánál őshonos maszáj törzsek, akik a mai napig folytatják ezzel a kékes drágakővel való kereskedést. Nem véletlenül, ez az ásvány csak ezen a területen található meg. Megtalálásakor zafírnak hitték először, de bevizsgálás után derült ki hogy egy addig ismeretlen kék zoizit változat bukkant fel. Erre a szép kék színre hőkezeléssel szoktak ráerősíteni.

Színe: kékes, de a csiszolt drágakőé változik

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Nyilas

Tanzanit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Tanzanit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A tanzanit drágakőről azt tartják, hogy javítja a hallást, valamint erős sejtmegújító hatása van. Lelki hatásai között kiemelendő a szorongásoldó hatása: segít feldolgozni az eltemetett fájdalmakat, segít kilábalni a depressziós időszakokból. Fókuszálttá tesz. Élénkíti a torokcsakrát, elősegíti a magasabb rendű szintekről kapott információk továbbadását.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a tanzanit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: elhivatottság, irányultság
  • Lelki hatások: bizalmat ébreszt, rámogat a félelem és válságok legyőzésében
  • Mentális hatások: segít tisztázni az értelmezsbeni kérdéseket, és segít tisztába jönni önmagunkkal
  • Testi hatások: szabályozza a vese működését, erősíti az idegeket, megerősít és épít

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Tanzanit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a tanzanit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/tanzanit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+