Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Szuper hetes ásvány gyógyhatása

A Szuper hetes ásvány leírása

A Szuper hetes ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt az érdekes ásvány-összenövést! A Szent Hetes, Szuper 7 és Melódia-kő néven is ismert ásvány valójában hegyikristály, füstkvarc, kakokszenit, goethit, rutilkvarc és lepidokrokit kombinációja, általában ametiszt hordozóban. Igen ritka Földünkön, leginkább Espirito Santo városkában bányászták, neve is innen származik.

Színe: barnás zárványok, általában lilás-áttetsző alapon

Szuper 7, melódiakő ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Szuper 7, melódiakő ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

A Szuper hetes ásvány hatása

Nem csakraszinten hat, hanem az egész testre kiterjeszti hatalmas erejét. Elsősorban a nyugodt, kiegyensúlyozott emberek köve, nem való mindenkinek, mert a sok energia miatt néha feszültté is tehet. Stimulálja a látó képességeket, intuíciót, öngyógyítást, a spirituális felemelkedést szolgálja.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Szuper hetes ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi Szuper hetes ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/szuper-hetes/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+