Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Szkolecit ásvány gyógyhatása

A szkolecit ásvány leírása

A szkolecit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Skolecit néven is hivatkozhatunk rá, ez az ásvány egy kalcium alapú víztartalmú alumíniumszilikát, jellegzetes, vékonyszálas tűs kristályos megjelenéssel. Itthon például a Velencei-hegységben találkozhatunk vele. Neve a görög ‘féreg’ szóból ered, mivel melegítés hatására féregszerűen meggörbül.

Színe: fehéres

Szkolecit ásvány az AngyalKovek.hu-n

Szkolecit ásvány az AngyalKovek.hu-n

A szkolecit ásvány hatása

A szkolecit ásvány egy igen magas rezgésű kristály, amely segítheti a relaxációt, meditációt, a belső béke elérését. Teljes mértékeben rezonál a harmadik szem csakrával, így mély megnyugtató energia áramlását teszi lehetővé az egész testben. Segítheti a pihentető alvást, a tudatos álmodást. Viselésével gondoskodhatunk auramezőnk vitalitásáról is. Igen nyugtató kőnek tartják, amely önmaga szeretetére és általános elégedettségre készteti viselőjét. Egyes források szerint az idegekre, idegpályákra is hathat, ezért ismert MS illetve egyéb neurológiai egyensúlybomlás esetén való alkalmazása is. Mivel kalcium alapú, így a csontok, ízületek és fogak egészségeve is összefüggésbe hozzák.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Szkolecit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi afrikai türkiz ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/szkolecit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+