Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Szerafinit ásvány gyógyhatása

A szerafinit ásvány leírása

A szerafinit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Ez a bársonyos, zöldes színű kvarc a klinoklór, amely New Age-es tanításokban a szerafinit nevet kapta, Seraphiel arkangyal után. Nevének eredete a görög klino (ferde) és chloros (zöld) szavakból származik, nem véletlen, hogy angyalkőként is emlegetik, hiszen a fehéres sávozás valóban angyalszárny mintázatát adja. Wollastonit néven is ismert. Leginkább Oroszországban bányásszák, dísztárgyak és ékszerek készülnek belőle, annak ellenére, hogy meglehetősen puha anyag… így mi is vigyázzunk a belőle készült ásványékszereinkre!

Színe: zöld, fehéres sávokkal

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Mérleg

Szerafinit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Szerafinit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

A szerafinit ásvány gyógyhatása

A szerafinit egészen a legmagasabb gyógyítási szintig aktiválja az angyali kapcsolatokat. Úgy tartják, ez a kő a jin-jang egyensúlyt és a szívcsakra stabilitását biztosítja, amely lehetővé teszi a szív- és koronacsakra összehangolását és a korona csakra megnyitását.  A szívcsakrához kapcsolódva segíthet a negatív érzelmektől megszabadulni, különösen párkapcsolati konfliktusokban. Általános életerővel tölt fel, a gerincoszlop és a nyak fájdalmaira, fogfájásra, megfázás esetén is sikerrel szokták alkalmazni ezt az ásványt a képzett kristályterapeuták. Meditációhoz használva a szerafinit a spirituális megvilágosodás köve.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Szerafinit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a szerafinit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/szerafinit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+