Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Szelenit ásvány gyógyhatása

A szelenit leírása

A szelenit ásvány gyógyhatása érdekel? Ismerd meg jobban ezt az ásványt! A szelenit a gipszkristály szálas változata, nagyon puha anyag, így viselése különleges odafigyelést igényel. Az egyik legfinomabb rezgésű drágakövek közé tartozik, fontos alapanyag az újpogány vallásokban is. “Unokatestvérei” a gipsz további formái: a sivatagi rózsa és a szaténpát (külföldi fórumokon satin spar néven található meg). FIGYELEM, VÍZZEL NEM TISZTÍTHATÓ!

Színe: fehér

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bika

Szelenit ásvány az AngyalKövek oldalán

Szelenit ásvány az AngyalKövek oldalán

A szelenit hatása

A szelenit, ez a porózus kő tiszta tudatot biztosít tulajdonosa számára, elérhetővé teszi az angyali kapcsolatokat. A koronacsakrához kapcsolódik, kitűnő meditációs eszköz. A szelenit segíthet a központi idegrendszer normális működésében, fokozza az agyi funkciókat.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a szelenit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: védelem, kontroll, szilárd tartás
  • Lelki hatások: csillapítja az ingerlékenységet és a hiperaktivitást, megvéd a féktelenségtől, segít visszavonuni
  • Mentális hatások: erősíti a tudatos észlelést és támogatja a saját mintáink feladását
  • Testi hatások: szilárdítja a söveteket és fájdalomcsillapító hatású

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Szelenit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi szelenit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/szelenit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+