Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Sugilit ásvány gyógyhatása

A sugilit leírása

A sugilit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Sajnos a sugilit (vagy szugilit) nehézkesen beszerezhető, habár a tizenkét mesterkristály egyikeként tartjuk számon. Elnevezése a japán kutató Ken-ichi Sugi nevéből (első leírója), és a görög kő (lithos) szavakból áll. A szugilit egy elég ritka cikloszilikát ásvány. Legnagyobb lelőhelyén, a Dél-Afrikai Wessels bányában egyre ritkábbak a nagyobb, szépen csiszolható darabok, így a sugilit ára is egyre emelkedik.

Színe: fekete, lilás

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Rák, Szűz

Sugilit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

Sugilit ásvány az AngyalKovek.hu oldalán

A sugilit hatása

A sugilit, ez a porózus kő az ezoterikus tanokban a szeretetet és bölcsességet jelképezi. Úgy tartják, hogy enyhíti a stresszt, fejfájást. Segíthet hűnek maradni önmagunkhoz, erőt ad a félelmek legyőzéséhez, a konfliktusok megoldásához és a tervek megalkuvás nélküli véghezvitelében.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a sugilit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: következetesség
  • Lelki hatások: arra ösztönöz, hogy hűsgesek maradjunk magunkhoz, segít úrrá lenni a félelmen és az üldözési mánián
  • Mentális hatások: erőt ad a konfliktusok megoldásához és a tervek megalkuvás nélküli megvalósításához
  • Testi hatások: enyhíti a fájdamat, jó az idegi panaszokra, a legaszténiára és a motorikus zavarokra

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Sugilit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi sugilit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/sugilit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+