Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Scheelit ásvány gyógyhatása

A scheelit ásvány leírása

A scheelit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A scheelit követ írhatjuk idegen írásmóddal scheelite-nek is. Felfedezőjről, Karl Wilhelm Scheele-ről kapta nevét, aki 1781-ben volfrámot állított elő az akkoriban még tungsten néven ismert ásványból, melynek képlete CaWO4. Érdekességként említjük, hogy a scheelit UV-fény hatására kékesfehér színben fluoreszkál. Ezt nem csak az ásványokat bemutató múzeumok használják ki, de a fkorábban a bányafeltárások során is UV-lámpákkal keresték a volfrámot. Kékkel mintázott példányai értékes ékszerkészítési alapanyagként keresettek, de a kristálygyógyászat hívei is kedvelik a scheelitet feltételezett gyógyhatása végett.

Színe: általában fehéres, több verziója ismert

Scheelit ásvány változatai az AngyalKövek oldalán

Scheelit ásvány változatai az AngyalKövek oldalán

A scheelit ásvány hatása

A scheelit kékkel erezett példányai ‘lapis lace onyx’ néven is felbukkannak az ásványbörzéken, pedig lápiszhoz semmi köze, egyedüli közös tulajdonságuk, hogy színük miatt a torokcsakrához kapcsolódnak. A scheelitként ismert ékszerek alapvetően kalcit, scheelit és dolomit alapú kőből készülnek. Feltételezett hatásai közt kiemelhető, hogy segít megtalálni a balanszot, nagyobb betekintést és világsságot nyújt, segít eloszlatni a ‘mentális ködöt’. Támogathatja a lelki fejlődésed, segít a tudatosság fokozatos elérésében. A scheelit tiszta energiájával képes növelni a test fizikai energiaszintjét.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Scheelit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi scheelit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/scheelit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+