Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Purpurit ásvány gyógyhatása

A purpurit ásvány leírása

A purpurit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A purpurit egy figyelemreméltó, viszonylag nehézkesen beszerezhető mangán-vas-foszfát, amely érdekes ibolyás színével hódította meg az ásványékszerek rajongóinak szívét. Nevét is erről a figyelemre méltó árnyalatról kapta, a latin lila, vagyis ‘purpura‘ szóból eredeztetve. Nagyjából száz éve írták le először, legfőbb lelőhelyén, az Amerikai Egyesült Államokban. Ovass tovább feltételezett gyógyhatásairől!

Színe: ibolyás-lilás

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Szűz

Purpurit ásvány és formái az AngyalKovek.hu ásványékszer webáruházban

Purpurit ásvány és formái az AngyalKovek.hu ásványékszer webáruházban

A purpurit ásvány hatása

Figyelem, a purpurit kristályvízhez, elixírhez nem használható! Viseljük inkább ékszerént, így a koronacsakrához és a homlokcsakrához kapcsolódva serkentheti a megvilágosodást, a gondoskodhat a koncentrációs képesség növekedéséről, az intuitív felismeréseket is segíthet megérteni. Úgy tartják, hogy kiváló segítője a betegségből lábadozóknak, mert biztosítja a test jó energia-eloszlását.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a purpurit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: inspiráció
  • Lelki hatások: enyhít a fáradtságon, a kimerültségen és a levertségen
  • Mentális hatások: fokozza az éberségest, a tudatosságot, a koncentrációs és a befogadóképességet
  • Testi hatások: energiát ad, segít a szív gyengeségén és az érzékszervek működési zavarán

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Purpurit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi purpurit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/purpurit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+