Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Prázemkvarc ásvány gyógyhatása

A prázemkvarc leírása

A prázemkvarc ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A prázemkvarc nevű ásványt ismerjük verdit, budstone, prázem, vagy afrikai jáde néven is. Utóbbi nevét a dél-afrikai Transvaal-környéki bányákról kapta, így néha Transvaal jáde néven is megtalájuk. Viszonylag ritka kő, ezért eszmei értéke nagy. Durva szilikátzárványokkal rendelkezik, fő alkotórésze a zöld fuchsit, színét a kvarcban lévő aktinolit, esetleg klorit zárványoktól kapja. Görgess tovább és olvasd el a prázemkvarc feltételezett gyógyhatását!

Színe: zöld

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Halak

Prázemkvarc az AngyalKövek oldalán

Prázemkvarc az AngyalKövek oldalán

A prázemkvarc hatása

A prázemkvarc ásványa erős nyugtató, segít megszabadulni a dühtől és a haragtól, anélkül, hogy a kontrollt elvesztenénk. Állóképességet és stabilitást biztosít, ezért kifejezetten gyermekekkel foglalkozóknak is ajánlott. Kristálygyógyászok szerint használatos még a bőrrel kapcsolatos problémák esetén, hiszen tapasztalatok szerint rovarcsípés, ekcéma ellen is bevált.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a prázemkvarc következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: uralom
  • Lelki hatások: segít megszabadulni a haragtól és a dühtől
  • Mentális hatások: segí, hogy az érzelmi reakcióknál ne veszítsük el a kontrollt
  • Testi hatások: enyhíti a sugárfertőzést, a leégést, a napszúrást, a hőgutát, a rovarcsípéseket, segít a hólyagbántalmakon

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Prázemkvarc ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi prázemkvarc ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/prazemkvarc/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+