Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Petalit ásvány gyógyhatása

A petalit ásvány leírása

A petalit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A petalit ásvány, ez a világos, rózsás kő gyakran angyalkő néven szerepel az ásványkatalógusokban, hiszen segíti az isteni kapcsolatfelvételt és a spirituális megújulást. Nevét tökéletes hasadása után kapta, a görög petalon (lemezes) szóból. Görgess tovább és olvass a petalit feltételezett gyógyhatásáról!

Színe: világos, fehéres, rózsaszín

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Oroszlán

Petalit ásvány formái az AngyalKövek oldalán

Petalit ásvány formái az AngyalKövek oldalán

A petalit ásvány hatása

A petalit ásvány aktiválja a test erőközpontjait, több csakrába is kapcsolódik, talán nem véletlen, hogy sámáni erőket is tulajdonítanak neki, és igen ajánlott a spirituális kapcsolatteremtéshez. Kristályterapeuták tapasztalatai szerint leginkább nyugtató hatású kő, sőt, segít megszabadulni az érzelmi terhektől; egyesek úgy tartják, hogy a lelki eredetű daganatos betegségek esetében is hasznos lehet, hiszen segíthet a lelki traumák feldolgozásában.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a petalit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: önismeret, identitáskeresés
  • Lelki hatások: segít feloldani a megkövült érzéseket, menekülés helyett a nehézségek megoldására ösztönöz
  • Mentális hatások: őszintévé tesz, és segít megbírkózni a súlyos felismerésekkel
  • Testi hatások: enyhíti az erős fájdalmakat, segít a szív-, az idegi és szembetegségeken

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Petalit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi petalit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/petalit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+