Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Obszidián ásvány gyógyhatása

Az obszidián leírása

Az obszidián ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az olvadt láva-alkotta obszidián már az őskortól ismeretes, fegyverek készültek belőle, míg az ókorban erős védelmező kőnek tartották, a középkorban pedig orvoslásra is használták. Földelő ásvány, elszívja a negatív energiákat. Kedvelt változata a  hópehelyszerű földpát-zárványokkal tarkított hópehely obszidián, a színjátszó szivárvány obszidián és a barnásfekete vulkanikus üveg, a mahagóni obszidián.

Színe: legtöbbször fekete

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Bak, Nyilas, Vízöntő, Skorpió

Obszidián ásvány és formái az AngyalKovek.hu-n

Obszidián ásvány és formái az AngyalKovek.hu-n

Az obszidián hatása

Kedvelt változata a hópehely mintázatú obszidián, amely meditációban, allergia ellen javallt. A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában az obszidián következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: feloldódás
  • Lelki hatások: megszünteti a sokkot, traumákat és oldja a gátlásokat
  • Mentális hatások: segít integrálni saját árnyoldalunkat, aktiválja a parlagon heverő képességeket
  • Testi hatások: megszünteti a fájdalmat, a feszültséget és az érszűkületet, javítja a vérellátást, gyorsítja a sebgyógyulást

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Obszidián ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket az obszidián ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/obszidian/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+