Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Nuummit ásvány gyógyhatása

A nuummit leírása

A nuummit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A nuummit egy igazi különlegesség, amelyet nehezen lehet beszerezni a hazai ásványpiacon. Az egyik legősibb, legöregebb átalakult kőzet. Nevét Grönlandi lelőhelye után kapta, szó szerinti fordításban azt jelenti: Nuuk településbe való. Grönland mellett az USÁban, Finnországban és Oroszországban bányásszák csak. Fő alkotórésze az antofillit, színe általában fekete, barnás fekete, de csodaszép bronzos, zöldes, barnás alkotóelemei teszik igazán különlegessé.

Színe: fekete, barnás fekete, sötétszürke

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: mind

Nuummit ésvény és formái az AngyalKövek ásványékszer webshopban

Nuummit ésvény és formái az AngyalKövek ásványékszer webshopban

A nuummit hatása

A nuummit ásványt szokás a varázslók köveként is aposztrofálni.  Egyesek úgy tartják, hogy védheti viselőjét a a rosszindulat ellen, segíthet felvenni a harcot a pszichikai manipuláció ellen. A kristálygyógyászok szerint viszont eredményes az álmatlanság és stressz elleni védekezésben. Segítségünkre lehet a gondolatokat megnyugtatásában, rendszerezésében és hogy megtarthassuk a fontossági sorrendet a mindennapjainkban.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a nuummit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: tisztelet, megbecsülés
  • Lelki hatások: csökkenti a feszültséget és a stresszt, segíti a mély alvást
  • Mentális hatások: segít tisztelni magunkat és másokat, segít teljesíteni a vállalt kötelezettségeket
  • Testi hatások: segít az idegi panaszokon valamint a vese és a fül problémáin

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Nuummit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi nuummit ásványékszereket találod meg: https://angyalkovek.hu/termekcimke/nuummit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+