Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Morganit ásvány gyógyhatása

A morganit leírása

A morganit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A morganit lítium- és mangántartalma miatt kapja lazacos, rózsaszínes árnyalatát. Valójában berill, amelynek víztiszta változata drágakő. A morganitot rózsaberillnek is hívják. Nevét egy bankárról, John Pierpont Morgan-ról kapta. Görgess tovább és olvass a morganit feltételezett gyógyhatásáról!

Színe: rózsaszín

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Ikrek, Mérleg

Morganit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Morganit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A morganit hatása

A morganitot főként idegrendszeri panaszok orvoslására alkalmazzák. Kristályterapeuták tapasztalata szerint lelki egyensúlyt segíti, szívpanaszok esetén is használatos – talán nem meglepő, hogy a szívcsakra egyik ásványa. A szerelem és szexualitás kövének is tartják.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a morganit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: felelősség
  • Lelki hatások: segít megszabadulni a stressztől, a teljesítménykényszertől, önmagunk fontosságának eltúlzsától és a menekülés szokásától
  • Mentális hatások: tapintatossá tesz, segít vállalni a felelősséget
  • Testi hatások: enyhíti a szív- és az idegbántalmakat, az egyensúlyzavarokat és jó az impotenciára is

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Morganit ásványékszerek

Webáruházunkban ezeket a morganit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/morganit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+