Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Llanit ásvány gyógyhatása

A llanit ásvány leírása

A llanit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A llanit egy igen ritka, ám annál érdekesebb riolitos konglomerátum ásvány, amely nevét a texasi  Llanito városról kapta, mivel a környéken nagy számban megtalálható. Zárványokkal rendelkezik, az összetételétől függ a színe és rajzolata. Lehet benne kvarc, biotit, földpát, vasoxid, magnetit, fluorit, apatit, és nyomokban egyéb kőzetek is. Vulkanit ásvány néven is megtaláljuk ásványbörzéken, de liberit és que sera kő néven is kereshetjük. Manapság nagy mennyiségben bányásszák Kínában és Brazíliában is, a belőle készült marokkövek és ékszerek sokszínűségükkel ejtik rabul az arra fogékonyak szívét.

Színe: változó, főleg sötét

Llanit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Llanit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A llanit ásvány hatása

A llanit ásvány az összes csakrára hat, tisztítja és stimulálja őket. A llanit magasabb vibrálása magasabb energiaszintre emeli hordozóját, így a fölöttes tudathoz való hozzáféréshez használják. Mivel “kőcsoportosulásról” van szó, viselője képes a “köz”, az emberiség érdekét szem előtt tartva cselekedni. Segít a negatív energiákkal szemben is. A llanit, vagy más néven Que Sera kiváló kő meditációs gyakorlathoz, mivel finoman nyugtatja le a zaklatott elmét – ezért egyes források a harmónia követeként aposztrofálják előszeretettel.

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Llanit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi llanit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/llanit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+