Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Kunzit ásvány gyógyhatása

A kunzit leírása

A kunzit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Ez a magas rezgésű, rózsaszínben játszó kő a “szeretetkő” néven is ismert.  Nevét G. F. Kunzról kapta aki 1902-ben elsőként írta le. A kunzit voltaképpen a spodumen csoport egyik tagja rózsaszín, a másik a hiddenit amely zöld, és spodumennek nevezzük a többi színűt a színtelentől kezdve a fehéren és a szürkén át a sárgásig.

Színe: általában rózsaszín, de lehet zöld és színtelen is

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Halak, Mérleg

Kunzit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

Kunzit ásvány az AngyalKovek.hu oldalon

A kunzit hatása

A kunzit elsősorban a szívcsakrára hat, sőt, nem meglepő módon meditációnál is használhatjuk. Szívünkre, idegeinkre, sőt, még az epilepsziára és pszichiátriai betegségekre is hat. Egyesek boldogságfokozóként emlegetik, amely tisztítja az aurát, nyugtat, segíti a kapcsolatteremtést, a kritika elfogadását, fejleszti a toleranciát és szolgálatkészséget. Kristályterapeuták szerint a megérzés képességére is hatással van.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a kunzit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: alázat
  • Lelki hatások: fejleszti a megérzés képességét, segít a kapcsolatteremtési nehézségekben
  • Mentális hatások: megkönnyíti a kritika elfogadását, fejleszti a toleranciát és a szolgálatkészsget
  • Testi hatások: jó a neuralgiára, az isiászra, a fogfájásra, oldja a szív feszültségeit

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Kunzit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi kunzit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/kunzit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+