Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Iolit ásvány gyógyhatása

Az iolit leírása

Az iolit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az iolit ásványt ismerjük jolit, kordierit, dikroit és vízzafír néven is. Négy neve mind összefügg: iolit a görög ibolya szóból, kordierit a francia Louis Antoine Pierre Cordier mineralógus és geológus tiszteletére, vízzafír hasonlósága a zafírhoz, dikroit a görög dikhroia (kettős szín) szóból. Utóbbi tulajdonságát pleokroizmus néven is ismerjük, gyakorlatilag színváltást jelent, különböző irányokból más színét mutatja.

Színe: általában sötétkék, de előfordul szürke, zöldes és sárga változatban is

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Halak, Vízöntő

Iolit ásvány az AngyalKövek oldalán

Iolit ásvány az AngyalKövek oldalán

Az iolit hatása

Az iolit ásványt a látomások kövének tartják. Kristályterapeuták szerint megerősít minket ösztönös megérzéseinkben, segíti a befelé fordulást. Úgy tartják, remek auratisztító. Erőssé teszi a szervezetet, az egész auránkat hangolja. Jótékony hatással van a hat a lázra, tüdőre és torokra. A harmadik szemhez kapcsolódik. A torokcsakra színeiben pompázik, ezért nem meglepő, hogy az iolit egyik gyógyhatása az, hogy segíti a kommunikációt a párkapcsolatokban és nyugtatja, tisztítja a gondolatainkat is.

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Iolit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi iolit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/iolit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+