Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Hemimorfit ásvány gyógyhatása

A hemimorfit leírása

A hemimorfit ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! Az “kínai larimár” néven is ismert szilikátásvány a kristályok szokatlan fejlődése miatt kapta a hemimorfit nevet. Halványkék színe és mintázata miatt sokszor larimár pótására használják. Görgess tovább és olvass a feltételezett gyógyhatásairól!

Színe: kékes

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Mérleg

Hemimorfit ásvány az AngyalKovek.hu-n

Hemimorfit ásvány az AngyalKovek.hu-n

A hemimorfit hatása

A hemimorfit ásványt erős védelmezőként tartják számon, különösen az ártó szándék és gondolatmanipuláció ellen hatásos. Az ókorban állítólag mérgek ellenszereként használták, manapság azonban inkább bőrbetegségekre, fájdalomcsillapításra, hormonális problémákra alkalmazandó a kristálygyógyászatban. Hasznos ásvány lehet azok számára is, akik kommunikációs képességeiken szeretnének javítani. Kék színe a torokcsakrához rendelhető, így fejlesztheti a kommunikációs képességünket, sőt, bizonyos források szerint segít abban is, hogy összehangolódjunk másokkal és megértsük egymást.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a hemimorfit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: a célra összpontosítás
  • Lelki hatások: nyugodttá, békés kedélyűvé tesz
  • Mentális hatások: segít felismerni az idegen befolyásokat
  • Testi hatások: általában építő hatású, jó a bőrproblémákra, szemölcsökre, leégésre, az égési sérülésekre és az éjszakai lábgörcsre, gyorsítja a sebgyógyulást

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Hemimorfit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi hemimorfit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/hemimorfit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+