Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Gabbró ásvány gyógyhatása

A gabbró leírása

A gabbró ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A gabbró a mélységi magmás kőzetek egy csoportja. Akkor keletkezik, ha a bazaltos összetételű magma megreked a mélyben és ott kristályosodik ki. A földi óceáni kéreg alsó része főleg gabbróból áll. Gabbronit vagy blackstone néven azonban az indigó gabbró keresett ékszerkészítési alapanyag is.

Indigó gabbró máshogyan nevezve gabbró jáspisként és misztikus merlinitként is ismert – ne tévesszük össze a merlinittel, sokkal sötétebb és teljesen más anyagok alkotják. Utóbbi nehézkesen beszerezhető, nem túl gyakori ásványékszer alapanyag.

Színe: sötét, mintázott

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Nyilas

Tisztítás/feltöltés: tűz (vörös) föld (barna, zöld) elemek

Gabbró ásvány az AngyalKövek ásványékszer webshop kínálatában

Indigó gabbró, misztikus merlinit ásvány hatása

A gabbro hatása

Az indigó gabbrót varázslatos ásványnak tartják, aminek a rezgése rendkívül erőteljes és közvetlen kapcsolatban áll a Plútó bolygóval, ezért úgy hiszik, hogy mély belső transzformációt hozhat és megkönnyíti a befelé figyelést. A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a gránát következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: újrakezdés
  • Lelki hatások: erősít a fárasztó rutin idején, a befelé figyelésre hangol, megkönnyíti a saját szükségleteink felismerését
  • Mentális hatások: segít gondosan megtervezni és előkészíteni az újat
  • Testi hatások: javítja a regenerációs képessséget és serkenti az öngyógyító erőket

 

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Gabbró ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi gabbró ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/gabbro/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+