Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Fluorit ásvány gyógyhatása

A fluorit leírása

A fluorit  ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A kalcium-fluoridot, vagyis a fluorit ásványt több színben is megtalálhatjuk. A legnépszerűbb a kékes, lilás és zöldes árnyalat, azonban színtelen és rózsa színt is ölthet, utóbbit elég nehézkes beszerezni.

Színe: lila, zöld, kék, sárga

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Vízöntő, Halak

Tisztítás/feltöltés:  víz/levegő (kék), föld/levegő (zöld) elemek

Fluorit ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

Fluorit ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

A fluorit hatása

A fluorit erős védelmező kő, a tanulás segítőjeként is számon tartjuk. Légutakat, fekélyeket, bőrbetegségeket, arcüreggyulladást, valamint megfázást gyógyíthat. Kristálygyógyászok tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy enyhítheti az ízületi gyulladás panaszait is.

Judy Hall Kristálybiblia című könyvében az egyes színváltozatok hatásairól így ír:

“Kék fluorit: Növeli a kreativitást, a fegyelmezett gondolkodást és a világos kommunikációt. Kéthatású kő: lecsillapítja vagy újjáéleszti az energiát, annak megfelelően, hogy mire van szüksége a fizikai vagy biomágneses testnek. A kék fluorit hatásos a szem, az orr, a fül és a torok problémáira. Az agy aktivitásának összpontosításával fokozza a gyógyulás esélyét, és felnyitja a szemet a spiritualizmusra.

Színtelen fluorit: Serkenti a koronacsakrát, energiával tölti fel az aurát, és harmóniába hozza a szellemet a lélekkel. Összehanoja az össze csakrát, univerzális energiát hoz a fizikai testbe. Gyógyítás közben fokozza más krisályok hatékonyságát, és élesíti a homályos látást.

Zöld fluorit: Közvetlen környezetünkben különösen hatékonyan nyli el a negatív energiákat. A tudatalattiból a felszínre hozza az információkat és érvényesülni engedi az intuíciót. Hatásos tisztítója az aurának, a csakráknak és a szellemnek; megszűnteti az elavult szokásokat. Csillapítja a gyomorbántalmakat és a bélgörcsöket.

Ibolyaszínű és bíbor fluorit: Stimulálja a harmadik szemet, józan ésszel gazdagítja az extraszensz kommunikációt. Hasznos a csontok, a csontvelő gyógykezelésében.

Sárga fluorit: Növeli a kreativitást és stabilizálja a csoportenergiát. Különösen hasznos az együttes erőfeszítésekhez. Támogatja az intellektuális tevékenységeket. Fizikai szinten eltávolítja a méreganyagokat. Jótékony hatással van a koleszterinre és a májra.”

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a fluorit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: szabad szellem, mozgékonyság
  • Lelki hatások: élénk érzelmeket és változatosságot élhetünk át
  • Mentális hatások: döntési szabadságot biztosít és találékonnyá tesz
  • Testi hatások: jó a bőrre, a nyálkahártyára, az idegekre, a csontokra és fogakra, csillapítja a száraz köhögést, mozgékonnyá teszi az ízületeket

Az itt bemutatott tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

 

Fluorit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi fluorit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/fluorit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+