Keress minket bizalommal: info@angyalkovek.hu

Fluorit ásvány gyógyhatása

A fluorit leírása

A fluorit  ásvány gyógyhatása érdekel? Akkor ismerd meg jobban ezt a követ! A kalcium-fluoridot, vagyis a fluorit ásványt több színben is megtalálhatjuk. A legnépszerűbb a kékes, lilás és zöldes árnyalat, azonban színtelen és rózsa színt is ölthet, utóbbit elég nehézkes beszerezni.

Színe: lila, zöld, kék, sárga

Ezeknek a csillagjegyeknek ajánlott: Vízöntő, Halak

Tisztítás/feltöltés:  víz/levegő (kék), föld/levegő (zöld) elemek

Fluorit ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

Fluorit ásvány formái az AngyalKovek.hu oldalon

A fluorit hatása

Erős védelmező kő, a tanulás segítője. Légutakat, fekélyeket, bőrbetegségeket, arcüreggyulladást, megfázást gyógyíthat. Enyhítheti az ízületi gyulladás panaszait.

Judy Hall Kristálybiblia című könyvében az egyes színváltozatok hatásairól így ír:

Kék fluorit: Növeli a kreativitást, a fegyelmezett gondolkodást és a világos kommunikációt. Kéthatású kő: lecsillapítja vagy újjáéleszti az energiát, annak megfelelően, hogy mire van szüksége a fizikai vagy biomágneses testnek. A kék fluorit hatásos a szem, az orr, a fül és a torok problémáira. Az agy aktivitásának összpontosításával fokozza a gyógyulás esélyét, és felnyitja a szemet a spiritualizmusra.

Színtelen fluorit: Serkenti a koronacsakrát, energiával tölti fel az aurát, és harmóniába hozza a szellemet a lélekkel. Összehanoja az össze csakrát, univerzális energiát hoz a fizikai testbe. Gyógyítás közben fokozza más krisályok hatékonyságát, és élesíti a homályos látást.

Zöld fluorit: Közvetlen környezetünkben különösen hatékonyan nyli el a negatív energiákat. A tudatalattiból a felszínre hozza az információkat és érvényesülni engedi az intuíciót. Hatásos tisztítója az aurának, a csakráknak és a szellemnek; megszűnteti az elavult szokásokat. Csillapítja a gyomorbántalmakat és a bélgörcsöket.

Ibolyaszínű és bíbor fluorit: Stimulálja a harmadik szemet, józan ésszel gazdagítja az extraszensz kommunikációt. Hasznos a csontok, a csontvelő gyógykezelésében.

Sárga fluorit: Növeli a kreativitást és stabilizálja a csoportenergiát. Különösen hasznos az együttes erőfeszítésekhez. Támogatja az intellektuális tevékenységeket. Fizikai szinten eltávolítja a méreganyagokat. Jótékony hatással van a koleszterinre és a májra.

A webáruházunkban is kapható, Michael Gienger Gyógyító kövek katalógusa c. munkájában a fluorit következő hatását emeli ki:

  • Szellemi hatások: szabad szellem, mozgékonyság
  • Lelki hatások: élénk érzelmeket és változatosságot élhetünk át
  • Mentális hatások: döntési szabadságot biztosít és találékonnyá tesz
  • Testi hatások: jó a bőrre, a nyálkahártyára, az idegekre, a csontokra és fogakra, csillapítja a száraz köhögést, mozgékonnyá teszi az ízületeket

Fluorit ásványékszerek

Webáruházunkban az alábbi fluorit ásványékszereket találod meg:

https://angyalkovek.hu/termekcimke/fluorit/

 
Segíthetünk?  
Segíthetünk? Üzenj!
+